• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a ja po wizycie i niestety ale dzisiaj na porodówkę nie pojadę dr. powiedział ze spokojnie mogę isć do kina bo rodzić nie bedę. Szyjka mi sie troszke skróciłą ale to jeszcze nie to :wściekła/y::no:. A ja już bym tak chciała, boli mnie całe podbrzusze a doktor mówi że tak ma byc i już.

reklama
A tu mój brzuch dziś rano, dlatego jestem w piżamie :-P

1412079057854.jpg

Załączniki

• 1412079057854.jpg
    1412079057854.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 85
Lenka o rety czyżby to juz :-)?? Kochana powodzenia jesli sie juz zaczęlo, a moze faktycznie Filipek jeszcze chce zaczekac :)

Madzia no popatrz ostatnio niemalze nie urodzilas, a teraz malutka nie chce wyjść jak juz jestes ty na to gotowa hihi.

Sczerbatka brzusio super :tak:

Bziumelka ostatnio włsnie o Tobie myslalam ze coś sie nie odzywasz, myslalam ze pojechalas do szpitala. Ale najważniejsze ze ciśnienie jest w normie.... Ja tez jutro mam USG i ciekawa jestem czy potwierdzi sie chlopaczek hihi, ale najważniejsze to zeby bylo zdrowiutkie.

Bzibziok super że z Michasiem jest wszystko dobrze :), duży juz chlopczyk z niego.

Esiek bylas dziś na tym badaniu?

montana no widzisz moja córeczka już charakterek pokazuje, pchała się na świat nie wtedy kiedy trzeba było a teraz siedzi cichutko sobie w moim brzuszku, może dzisiejsza pogoda jej nie odpowiada:)

szczerbatka piękny brzuszek :)

Lenka jasna dupa czy ty naprawdę rodzisz :szok::szok::szok:.

Montana - jadę na 18.00 na pobranie tego posiewu.

Dziewczyny mające zwierzaki - jestem właśnie po wizycie z moimi u weterynarza i w temacie dzieciaczka w domu lekarz doradził jeżeli pies jest rozpieszczany lub wrażliwy podawać mu już z dwa tygodnie przed porodem codziennie 1 tabletkę Stress Out, to preparat ziołowy dla psów. Podobno niejednemu psiakowi złagodził pojawienie się dziecka w domu :) Mój jeden psiak wiem, że będzie wniebowzięty dzieckiem ale drugiej suni już niedługo zacznę dawać te tabletki bo wiem, że ciężko to przeżyje a chcę jej to złagodzić.\
I kolejna ważna rzecz - trzeba odrobaczyć psa przed porodem i potem co trzy miesiące odrobaczać.

Madzia -
ja tam zdziwiona nie jestem babo, za dobrze wyglądałaś wczoraj żeby dziś jechać rodzić :)

lenka - moc z Tobą :)
Jesteśmy zdane na info od lenki bo ja nie mam jej komórki, Madzia ty masz?

Ostatnia edycja:
reklama
Esiek jak rodziłam syna to w ten sam dzień byłam jeszcze w szkole 7 h w ławce i też nic nie zapowiadało haha ale powiem ci że od wczoraj po tym spotkaniu dosyć mocno boli mnie podbrzusze, ale sienkiewicz powiedział że wszystko jest ok. A i miłam poierany ten posiew na paciorkowca nic strasznego tyle tylko że przy wzierniku ale to moment dyskomfortu i nic więcej. Dobrze że piszesz o tym odrobaczeniu bo ja własnie tydzień temu odrobaczyłam mojego czarka. Jeju ta Lenka chyba faktycznie nam się rozpakowała:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry