• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Esiek potem była pani [sycholog i to było dosyć ciekawe o tym jak zmienia się świat w rodzinie po narodzinach dzidziusia, a ja wpierniczyłam cistko napiłam się jeszcze soku i poszłam bo dla mnie to już za długo całe podbrzusze mnie bolało i boli do dziś. Lecę na wizyte a moze potem na porodókę hahahahahahahahah

Lenka kciuki za CIebie i za Filipa!!!
Dziewczyny za Wasze wizyty też, oby wszystko było w jak najlepszym porządku. Dzisiaj nam się trochę nawarstwiło tych wizyt.
Ja już jestem po usg Michaś już waży 2570g wszystkie przepływy w normie, w dalszym ciągu dość mało wód płodowych ale tak już chyba zostanie do końca. Mały sobie słodko spał i nie chciał otworzyć oczu, Pani dr go szturchała głowicą ale nic z tego, zbudził się dopiero jak wsiadłam do windy po usg, taki mały złośliwiec.
Do mnie przyszła dzisiaj pościel więc idę zaraz wstawić pranie:) kolejne:)

Hej, mnie troszkę nie było a tu tyle się dzieje :)

Lenka ale to co masz już skórcze, wody, czop odeszły?? Bo chyba sam ból w krzyżu nie oznacz porodu??

Infinity kciuki za wizytę, oby Twoja mała okruszka szybko nadrobiła:-) Na którą masz wizytę??

U mnie z tym ciśnieniem wszystko ok, dobrze ze nie poszłam do szpitala bo tylko niepotrzebnie bym lezała. W domu i w przychodni ciśnienie cały czas w granicy 110-120 na 60-70 i nigdy nie podskoczyło a mierze kilka razy dziennie, nawet po wiekszym wysiłku jest super, wiec chyba z ich sprzetem było cos nie tak.

W weekend byłam na weselu w bytomiu. Troche sie obawiałam tego ze wzgledu na cisnienie ale w trakcie tez mierzyłam i było ok. Na weselu sie troszke wytańczyłam, ale na poprawinach juz nie bardzo bo jak ja zaczynałam tańczyć to Sońka odrazu w ruch ja w prawo ona w lewo i czułam się strasznie "zachwiana".

Panna Młoda też była w ciąży, 2tygodnie młodszej ode mnie a brzuch miała dwa razy większy... Oczywiście mój kompleks sie znowu włączył :) Ona miała brzuch zaookroglony od góry nad pepkiem a ja tak od pepka w dół... A nasze dzieci mniej wiecej tej samej wagi w tych samych tc.

A ja jutro zapisałam sie na usg ale tylko takie aby podejrzec sobie malutką i upewnić sie czy to napewno dziewczynka bo cały czas myślę że może tych trzech lekarzy wczesniej popełniło bład i bedzie chłopak. Za usg zapłacę tylko 60zł wiec cena super.

reklama
Lenka o kurcze ale niecierpliwy ;-) trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie gdyby jednak nie chciał poczekać jeszcze kilka tygodni :tak:
Bziumelka na 16.40 :-) Ale najpierw wizyta u rodzinnego bo od tygodnia boli mnie głowa - chyba zapalenie zatok :baffled: Dzisiaj od 5 nie spałam tak mnie bolało ... i tak pewnie nic nie da bo się będzie bała ehhhh ......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry