• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

lilka - to napisz jak znajdziesz czas co brałaś,chociaz wydaje mi się że nie przygotowałam za dużo... z moich to mi szlafrok sporo miejsca zabiera, bo mam taki dość puchaty - już myślałam żeby cieńszy dokupić, ale w sumie na raz to chyba nie ma sensu...
z dziecięcych to rożek i kocyk też gabarytowo największe...

reklama
Lilka no widzisz ja juz 21 tydzien i nie czuje ruchów , ale obiecałam sobie w zeszły czwartek ze tydzien jeszcze bąbel ma , zatem do najbliższego czwartku ma czas :)
U Mnie do szpitala dla dziecka zabiera se tylko pampersy i chusteczki nawilżane oraz rzeczy ale dopiero na wyjscie wiec teoretycznie nie ma tego duzo, nimi ja tez mam taki dosc puchaty szlafrok ze jak byłam w szpitalu na laparoskopii to połowa torby to szlafrok :/ na aukcji ktorejs tam Wklejonej widziałam taki szlafrok cienki za 26 zł chyba .

Ostatnia edycja:
lilka sliczna ta Twoja Hania a ja przedstawiam wam moja Hanie DSC_0337.jpg

Załączniki

• DSC_0337.jpg
    DSC_0337.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 121
Dziewczyny jeśli chodzi o torbe do szpitala to nsjlepiej spr na stronie szpitala co potrzeba. Naprawdę nie ma sensu brać za dużo bo to później wy będziecie chodzić z tą torbą nikt za was tego nie zrobi. Nie wszędzie mąż będzie mógł wejść a jakoś nie wyobrażam sobie dźwignia wielkiej torby przy skurczach :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry