• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lilka z Hani to juz spora babka i tak mądrze patrzy oczetami :)

Montana wlasnie jeszcze nie czuje , ale mam Lozysko z przodu wiec moze dlatego, donkonca tygodnia daje obcemu czas , potem juz będe na niego krzyczała :)

reklama
Genna
dziękuje :) ja tez mialam lozysko z przodu i tez malo odczuwalam ruchy. Później juz to takie rozciąganie kopniakow typowych nie bylo... za to po pęcherzu to ostro mi jechala i to prawie cala ciążę..... i tak najgorsze wedlug mnie to jak maluch pod rzebra wchodzi :/

hej
dziewczyny które mają już za sobą pakowanie torby do szpitala... zaczęłam przygotowywać rzeczy które muszę spakować i mam wrażenie że będzie mi potrzebna do tego celu moja największa torba podróżna... jak bym pakowała się na wakacje...
też takie ogromne "bagaże" przygotowałyście??

Lilka przesłodka ta Twoja niuniusia jest, tylko schrupać:-)

O widzę, że problem z notorycznym siku dużo z nas ma, ja to dziennie spokojnie 20 razy muszę. Udało mi się dzisiaj ginka dorwać i suuuuuper bo wszystko dobrze, wprawdzie usg pokazuje, że Jasio ma 27t2d, czyli trochę mniej niż po terminie ivf by wynikało, ale rozwija się dobrze i jest bardzo rozbrykany. Waga na tę chwilę to 1045 g. Poród mam wyliczony na 6 styczeń, a po polskim usg na 28 grudzień. Jasiek i tak urodzi się kiedy zechce.
Dziewczyny, mam kupiony kombinezonik na zimę, ale rozmiar coś mnie martwi bo na metce jest 62 a w porównaniu z innymi rzeczami to śmiało 68. Teraz to nie wiem czy nie kupić jeszcze mniejszego, bo jakoś mi się to strasznie duże wydaje na noworodka. Co myślicie?

ema - niestety :) Ja mam dwie walizki na kółkach. Niby ostatnio jak byłam na porodówce to położna namawiała, żeby wziąć jak najmniej bo i tak tego nie użyje ale wiadomo .... Stwierdziłam, że najwyżej się ten cały majdan przejedzie :)

Dziękuje dziewczynki :)

Ja pierwsze ruchy poczulam po 20 tyg wiec późno. Wcześniej tak od 18 tyg taka malutka kulka wychodzila i palcami ja czulam.

Ja do szpitala spakowalam siebie i dziecko w jedna torbę. Jak będzie potrzeba to napisze co bralam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry