• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny strasznie przygnębiające są takie wiadomości. A ta historia co pijany kierowca zabił kobietę w ciąży ... jej mąż też zmarł i osierocili 3 letnie dziecko. Strasznie w głowie siedzą takie sprawy :(

reklama
Ech Ania Przybylska to jedna z moich ulubionych aktorek... Jak Jarek Bieniuk grał w Łódzkim Widzewie to bardzo czesto ich spotykałam na spacerach, bo mieszkali niedaleko mnie... Zawsze szczesliwi i usmiechnieci, oddani dziecia... A takie lumpy za przeproszeniem chlaja, ćpaja i ich to nie spotyka... Żyją długie lata... Gdzie ta sprawiedliwosc.

To prawda, jest to okropna tragedia ;/ Nie wiem jednak jak wiele z Was przeszło tutaj na forum przez wątek IUI - tam pisała kiedyś jedna dziewczyna, która zdaje się miała styczność z oddziałem onkologi na którym leczyli Anię, że jej już nie podawali od jakiegoś czasu nawet chemii bo nie przynosiła żadnych efektów ;/

Straszne jest to, że my tu wszystkie tak walczymy o "życie" dla naszych dzieci, a ono jest tak łatwo zabierane. Ehh...

Madzia -
i co sprzątanie zmotywowało Marceline? :)

Ja dziś zabieram się za pranie obić z kanap i oduczam psy spania i leżenia na kanapach .... oj czuję, że to będzie walka :)

Lenka - Mamuśko - jak tam żyjecie? Do domu dziś?

Peti, Niepokorna, MadziaiPiotr - mogłybyście czasem napisać choć 2-3 zdania !!!

majka i Madzia mam pytanie - jak Wy śpicie w sensie pozycji? Na stojąco? :) Bo ja to już nie wiem jak mam spać - na płasko zgaga, na lewym boku Gośka mnie wali, na prawym boku Gośka mnie szturcha - no masakra jakaś, nie mogę od paru nocy żadnej pozycji znaleźć, poza tym moje dziecko ewidentnie wyznaje zasadę, że skoro ona nie śpi to ja też nie będę :(

Magda -
nie wiem jak będzie u Ciebie oczywiście, ale nie wiązałabym jakiś wielkich nadzieji ze szkołą rodzenia :) Ja chodzę, jutro czwarte spotkanie przede mną ale szału niestety nie ma :)

Oj tak to jest bardzo przykra wiadomość dotycząca Ani Przybylskiej :zawstydzona/y:.
Magda ale śliczne te literki. Właśnie zaczelam sie zastanawiac jak pomalować pokoik dla Zosi (o ile jutro sie potwierdzi ze to bedzie dziewczynka ;-)),ale strasznie podobają mi sie szarości i wtedy duzo dodatków różowych by było. Wczesniej myslalam o calym różowo-pastelowym pokoiku ale juz sama nie wiem.
Dziś pochodzilam troszkę po lumpexach i kupilam 5 par śpioszków rozm 50-56 i 2 bluzeczki 50 śliczne napatrzeć sie nie mogę, wygladają jak nowe, a do tego jakie tanie :). A dziś w biedronce są ręczniczki niemowlęce z kapturkiem, wzielam 2 opakowania :-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry