• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

lisska- na prenatalne to raczej z pustym !!! :) Jeżeli beda ci pobierac krew to NIE musisz byc na czczo do tych badan. Powodzenia!

Bzibziok - rozumiem ale to jest całkowite AFI z wszystkich 4 kieszonek? Bo mi powiedział ostatnio że jak całkowite AFI jest poniżej 60 to rozwiązują ciążę. Ale pewnie mierzył w innych jednostkach !!!
Ok nie będe CIe męczyć bo wiem jak w szpitalu to tłumaczą - nic nam nie mówią.
Leż sobie i w szpitalu nic ci ani Michasiowi nie grozi. Daj znać w poniedziałek!

Ostatnia edycja:
reklama
No to faktycznie to muszą być jakieś inne jednostki z tym AFI. Mały bryka, ktg ok, przepływy ok, waży 3200 więc teoretycznie mogliby kończyć ciążę. Ale póki co leżę grzecznie i robię co mi karzą. Chociaż strasznie mi smutno, że końcówkę ciąży mam spędzić w szpitalu, bo jednak swoje łóżeczko, to swoje.

Mam chwilowo komputer w szpitalu, ale pewnie jutro mi mąż go zabierze...

Z tego co pamiętam to OK 30minut samo USG + potem omówienie tego. Dużo zależy od tego jak się dzidzia ułoży itd, lepiej sobie nie planuj nic potem bo może trwać długo. Ty masz już 12tc to powinno byc widać czy to lisek czy lisica będzie :)

liskka Kotuska pisała, że na pierwsze prenatalne trzeba być z pełnym pęcherzem ale ja byłam z takim normalnym, tzn nie tak pełnym jak do transferu ale też nie pustym. Lekarz mówił, że na połówkowe można przyjść już z pustym. Usg trwa dłużej niż normalne bo musi porobić dokładnie wszystkie pomiary, około 20 minut.

Bzibziok dasz radę, w perspetywie masz widok swojego synka. Ja jak trafiłam na 5 dni do szpitala w 6 tc z perspektywą poronienia to było ciężko ale dałam radę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry