Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wera & Szarlotka, dzięki za dobre rady. Chyba zaraz sobie zrobię herbatki imbirowej i zagryzę to czosnkiem i witamina C :-) oraz teraz mi wpadło do głowy, że może jakaś inhalacja mi pomoże?!?
Vane to moje drugie usg,pierwsze miałam ok. 2 tyg temu,było widać na usg pechęrzyk ciązowy,ale na seduszko było jescze za wczesnie,lekarz mówił,ze na 2 usg powinno juz bic serduszko.Koleżanka mi mówiła,zebym nie martwiła się na zapas,bo czasami serduszko widać dopiero w 10 tc.Vane,zobaczysz czas szybko zleci,a widok na usg piekny:-),dostałam zdjęcie z usg i nosze w torebce,od czasu do czasu oglądam to zdjęcie
Dziewczyny co ile w ciąży chodzi się na wizyty do ginekologa?

Kwiat Lotosu - ale Przystojniaki....po prostu sama slodycz. Eweli - Ty, taka zaawansowana mamuska, pewnie masz cala kolekcje tych zdjatek. Juz nie moge sie doczekac takich widzoczkow. Asiek - grzejemy tutaj miejsce dla Ciebie wiec stymuluj sie pieknie i dolaczaj do nas.