reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

szarlotka80 - super , że wszystko ok. no i gratuluję chłopczyczka :))))
kwiat_lotosu - słodkie maluszki :))) ojjj wszystkie te dzieciaki to takie do schrupania są :))))

reklama
Dziewczyny bije serudzko,słyszałam je!!! Jestem taka szcześliwa!!! Lekarz mówił,ze dzidzia ładnie się rozwija,ma 20 mm i jest to 8 tc:-) w połowie lipca mam mieć usg prenatalne.
Kwiat Lotosu śliczne te twoje małeństwa,takie słodkie:-)

Kasia cudowne wieści , wiedziałam że dzisiaj już będzie serduszko u Twoje maluszka :-), załóż sobie suwaczek

Kwiat Lotosu ale masz już dużych i ślicznych synków 400g to już sporo ;-), moja w 20tc ważyła 330 g

a my jutro kończymy 30tydzień i w związku z tym że jutro nie mam kiedy zrobić fotki to wstawiam dzisiaj , do jutra pewnie duzo nie urośnie :oo2::laugh2:

Załączniki

• 30tc.jpg
    30tc.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 97
Wera brzuszek to Ty masz piękny:-)Ja na Twoim miejscu byłabym dumna z takiego brzuszka
Mam zamiar załozyć sobie suwaczek tylko głupio mi sie przyznać,ale nie wiem jak:zawstydzona/y:Musze posiedzieć przed komputerem i poczytać o tym

Dziękuję za miłe komentarze, moi chłopcy na pewno są wzruszeni :)
wera86 brzuszek śliczny :) Wydaje mi się, że taki jak mój albo nawet mniejszy :zawstydzona/y:

Kasia to znowu gratuluję serduszka:):)Teraz Wasze serduszko już będzie tylko rosło zdrowo:)..
Wera brzuszek super:):)Ja obiecywałam wstawić swój i zdjęcie maleństwa...ale mojego to mi wstyd:(to taki początek , ja należę do szczupłych raczej a brzucholek już mam masakryczny!!!!

Vane-gratulacje
Kasia-gratulacje pieknego serducha.
Pare dni mnie nie bylo w poniedzialek bede wiedziec kiedy mam usg,oszaleje chyba ja tak bardzo sie boje ze cos moze byc nie tak i tak jak juz wczesniej pisalam jestem taki niedowiarek i moze usg mnie dopiero przekona ze wszystko ok ,a teraz musze poczytac troche wasze posty by byc nabierzaco sciskam wszystkie mamusie!!!!!!!

reklama
szarlotka80 pokaż brzuszek :)

kama35 będzie dobrze :) ja czekałam na 1 usg 3 tygodnie i też mi się dłużyło, ale wiedziałam, że wszystko musi być dobrze :)

Do góry