• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda jeszcze tak nie do końca kumam te isofixy ale obejrzałam filmik na yotube i już wiem czemu przy schowkach nie możesz mieć tego systemu :-) a w oplu musiałby być jakis magiczny schowek w podłodze bo przecież opel niski ;-)

Kasik widzę że gustujesz w klasyce, alusie, skóra itd ;-) wózek piękny, dla mnie jednak byłby niepraktyczny, ale jeśli nie będziesz korzystała z dróg falistych to pewnie będzie ok

Syllkaa

ja tez camarello sevilla i carerra ogladalam i bralam pod uwage bo cena tez dostepna tylko ze u nas dziadek sie rzucil na wozek wiec wybralismy drozszy dal pewna sume do dyspozycji heh wiec skorzystalismy i wybralismy tako impulse:)

Bebetto LUCA fajny :) na zywo co prawda nie widzialam ale z foto fajny

a jesli chodzi o mima to mnie osobiscie te fikusne sie nie podobaja ale to jest oczywiscie kwestia gustu dla mnie ten wozek wyglada jak pajac:)

reklama
Bebetto LUCA fajny :) na zywo co prawda nie widzialam ale z foto fajny

a jesli chodzi o mima to mnie osobiscie te fikusne sie nie podobaja ale to jest oczywiscie kwestia gustu dla mnie ten wozek wyglada jak pajac:)
A ja wlasnie lubię takie, dla mnie raczej jest on poprostu nowoczesny. Ale wiadomo kazdy ma inny gust.
Wiem natomiast ze bede miała problem ze spacerówka jak mały podrośnie bo te klasyczne typu maclaren mi sie nie podobaja. Jest kilka bardziej nowoczesnych ale zawsze znajde w nich jakas wadę, wiec nie wiem na czym sie to u mnie skonczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry