• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bziumelka trzymaj sie tam :)

Montana ja tez nienaturalnym ciemnego wózka , szczególnie na etapie gondoli z ciemną tapicerką bo strasznie sie nagrzewa, tak jak czarny samochód latem , żółty kolor tez odpada bo przyciąga robale :P takie niby małe szczegóły a robią różnice :)

Ja np w tej chwili jestem Przekonana do bazy isofix do fotelika, bezpieczeństwo maluszka najwazniejsze :)

Smerfeta biorę twoje przytulanie :)

Szaro buro dzisiaj chyba wszędzie :(
My w łóżeczku wygrzewamy sie , strasznie dzisiaj kaszel Mnie meczy , odrywa sie jak cholera , jak ja nie lubie byc chora :(

reklama
Infinity, oj uparte te dziewuchy ;)
Chcą żeby później było wielkie wooooow ;)

Montana, oba kolory fajne ;)

Bziumelka, trzymkaj się tam, dasz radę napewno. Szybkiego powrotu do domku życzę.

Genna, ja też chciałam bazę do fotelika ale ostatecznie będzie bez ponieważ mamy schowki w podłodze i montaż bazy bez specjalnego wypełnienia schowka nie ma sensu. W razie czego stopa od bazy wbija się w pokrywę schowka i katastrofa.

Ostatnia edycja:
Genna jak sie odrywa to dobrze, oczyszcza sie Tobie tam wszystko. ale kuruj sie kuruj, taka pogoda ze nie ma po co wstawać z łózka :sorry:.
Ja właśnie ogarnelam mieszkanie i zaraz zakupy, chce zrobić salatkę i upiec ciacho;-)

Montana8, wózek bugaboo cameleon. W tamtym sezonie mieli górę w ciemnym beżu, bardzo mi się pdobała ale teraz zamienili na kremowy kolor. No chyba że gdzieś zalega w magazynie jeszcze. Jest jeszcze wersja buffalo na większe wertepy, donkey dla bliżniaków i bee

Ostatnia edycja:
Montana8, wózek bugaboo cameleon. W tamtym sezonie mieli górę w ciemnym beżu, bardzo mi się pdobała ale teraz zamienili na kremowy kolor. No chyba że gdzieś zalega w magazynie jeszcze. Jest jeszcze wersja buffalo na większe wertepy, donkey dla bliżniaków i bee wg mnie wersja dla mojej szwagierki która na spacery z dzieckiem chodzi do centrum handlowego :D
Filmik :
Bugaboo - sklep firmowy
Mam doświadczenie z bee, uzywalam przez rok gdy opiekowalam sie małym chłopczykiem. Mi sie w ogole nie podobał. Kolka przednie sie szybko psuły. Był bardzo nisko, tzn siedzenie dziecka, wiec dla wysokich osob odpada bo trzeba sie bardzo schylać. Gdy dziecko jest troszkę starsze to ma dostęp do kosza na zakupy i wyciąga z niego rzeczy w trakcie jazdy. Raczka ktora sie wysuwała tez sie szybko popsuła. Dla mnie za ta cenę odpada.

reklama
Bziumelka szybkiego powrotu do domku i niech Sonia poczeka przynajmniej do Bożego Narodzenia.

Bzibziok kciukasy, żeby jutro Was wypuścili do domku :tak::-)

Smerfeta myślę, że w Elblągu jest sporo mniej ludzi więc uczęszczanie do szkoły rodzenia w szpitalu może przynieść jakąś korzyść.

Genna dzisiaj akurat mi się śniło, że zostawiłam na wizycie 1 skarpetkę i majtki ;-):-D Co do lutki dowcipnej to baaaaardzo lubię sobię ją wkładać a jeszcze bardziej lubię jak wypływa i pędzę do toalety z duszą na ramieniu co tam zastanę. A tak serio to boję się odstawiać akurat teraz bo zbiegnie mi się z odstawianiem encortonu (od 5 listopada) i jak coś się będzie działo (odpukać) to nie będę wiedziała jaka była przyczyna.

Dziewczyny a u mnie słoneczko i cieplutko więc przesyłam Wam trochę promieni słońca :-) Właśnie przyszła kurtka z bonprix i powiem Wam, że wygląda dobrze ale mimo, że wzięłam rozmiar 40 to na całą ciąże na pewno nie starczy. Jak na moje oko tak do końca grudnia się w nią zmieszczę a później z grubszym swetrem już może być problem z dopięciem. Zwłaszcza, że nie wiem jak będę tyła, jeżeli w takim tempie jak dotychczas to na bank się nie dopnę już w styczniu a przecież do marca powinna mi starczyć. Chyba ją jednak oddam:-(

Ja też już pomału wózki oglądam ale jeszcze z pewną nieśmiałością, najbardziej podoba mi się Emmaljunga Mondial Duo Combi Classic w białej skórze ale jest cholernie drogi więc nie wiem czy warto inwestować :zawstydzona/y:

wózek.jpg

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 62

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry