Bziumelka trzymaj sie tam
Montana ja tez nienaturalnym ciemnego wózka , szczególnie na etapie gondoli z ciemną tapicerką bo strasznie sie nagrzewa, tak jak czarny samochód latem , żółty kolor tez odpada bo przyciąga robale
takie niby małe szczegóły a robią różnice 
Ja np w tej chwili jestem Przekonana do bazy isofix do fotelika, bezpieczeństwo maluszka najwazniejsze
Smerfeta biorę twoje przytulanie
Szaro buro dzisiaj chyba wszędzie
My w łóżeczku wygrzewamy sie , strasznie dzisiaj kaszel Mnie meczy , odrywa sie jak cholera , jak ja nie lubie byc chora
Montana ja tez nienaturalnym ciemnego wózka , szczególnie na etapie gondoli z ciemną tapicerką bo strasznie sie nagrzewa, tak jak czarny samochód latem , żółty kolor tez odpada bo przyciąga robale
Ja np w tej chwili jestem Przekonana do bazy isofix do fotelika, bezpieczeństwo maluszka najwazniejsze
Smerfeta biorę twoje przytulanie
Szaro buro dzisiaj chyba wszędzie
My w łóżeczku wygrzewamy sie , strasznie dzisiaj kaszel Mnie meczy , odrywa sie jak cholera , jak ja nie lubie byc chora
.
:-)
Co do lutki dowcipnej to baaaaardzo lubię sobię ją wkładać a jeszcze bardziej lubię jak wypływa i pędzę do toalety z duszą na ramieniu co tam zastanę. A tak serio to boję się odstawiać akurat teraz bo zbiegnie mi się z odstawianiem encortonu (od 5 listopada) i jak coś się będzie działo (odpukać) to nie będę wiedziała jaka była przyczyna.