• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bziumelka sąsiadko szpitalna moja, też mam od wczoraj tą kroplówke i powiem Ci, że zmniejszylam sobie częstotliwość kapania i jest lepiej ;).
Dziewczyny ja już po zabiegu, miałam go z samego rana, ale dopiero teraz doszłam do siebie.
Przez cały zabieg byłam uspiona, przez brzuch dostali się do Piotrusia i z jego nerki ściągnęli mocz zalegający, szantu nie udało się założyć, bo był źle ułożony. Mocz oddali do badania i w poniedziałek zobaczymy co dalej.

reklama
Szczerbatka jak miło że do nas piszesz. Mam nadzieje ze w badaniu moczu bedzie wszystko dobrze. no a jak nie założyli tego szanta to w innym czasie go założą czy jak?Trzymajcie sie tam z Piotrusiem, a kiedy Was wypuszczą?

A ja dziś już padam z nóg, rano sprzatanie, zakupy, teraz robiłam sałatkę i piekłam ciasto marchewkowe mniammm :-), jeszcze czeka mnie spacer z psiakiem i mogę odpoczywać :tak:

Montana zobaczymy po weekendzie czy mocz nadal się gromadzi w tej nerke, jeśli tak spróbują jeszcze raz.
Kochana pisze do Was, bo nudzi mi się tu strasznie. O wyjściu nikt nic nie mówi :(

Ostatnia edycja:
szczerbatka wyobrażam sobie jak się nudzisz, dzisiaj pewnie sporo osób powychodziło ze szpitala, każdy pędzi na cmentarze, spotykają się z rodziną a tu trzeba leżeć. No ale wiadomo - są rzeczy ważne i ważniejsze. Oby wszystko się unormowało jak najszybciej i żebyście wrócili do domku i poczekali w dwupaku jeszcze 10 tygodni :tak:

Ja jutro wyskoczę tylko na 15 minut na cmentarz do teścia bo boję się zmarznąć, żeby się nie przeziębić.

Bebetto Luca oglądałam w katalogu i na allegro i tez biorę go pod uwagę tylko, że chciałbym go zobaczyć na zywo. Sevilla lekko się prowadzi i nie bedzie problemów z podjazdem pod kraweznik nie wiem jak ten LUCA

Foote no to teraz kolej na Ciebie, już lada chwilka i ty malucha będziesz miała.

Esiek to teraz Ty się wycisz, zjedź dobrą kolację z mężem a w poniedziałek na porodówkę po malutką Gosię:)))

Lenka jak wizyta u dr iwaniuk? My niestety też musieliśmy już z Macysia do niej się wybrać, bo mąż przeziębiony i malutka dostała od niego kataru a ja oczywiście byłam już spanikowana i dla pewności położna zapisała nas do dr żeby malutką osłuchać. Na szczęście to tylko katar ale z fridą mała się nie polubiła.

Smerfeta, ile ja się naczytalam o tych fotelikach i bazach.... i coraz glupsza w tym temacie ;)

Ona, jak to pani w sklepie powiedziała "instytucja w postaci dziadków jest nieoceniona" ;) u nas teście dali na wózek :)

Kotuska, mi też podobały się wózki bebetto ale po analizie opinii odpuściłam.

Szczerbatka, jakaś magia wogóle z tym zabiegiem że nasza medycyna poszła tak do przodu że mogą pomóc takiemu maleństwu. Oby było wszystko dobrze już.

Kasik, ja jutro też tylko na oblot żeby nie zmarznac ;)

Foote, dobrze ze juz wszystko w porządku ;)

Szczerbatka ale cuda teraz robią :) mam nadzieje ze to małemu wystarczy i nie bedą was męczyli :) zatem z bziumelką wypoczywajcie w SPA :)
U nas jak narazie brak chętnych na zakup wózka , no ale jeszcze mamy czas:)
Franio dzisiaj jak oszalały , zrobił
Sobie z matki worek treningowy , a marka go przeprasza ciagle że ma kaszel :( brzuch skacze ze ja pierdziu :) moj M sie śmieje ze narzekała młody nie daje znaku to teraz mam :) przeczytałam ze kaszel moze spowodować skurcze ale jak tu sie powstrzymać od kaszlu :(

reklama
Bzibziok fajnie, że masz już synka przy sobie. Życzę aby czas szybko Ci minał i była już w domku z dzieciaczkiem :tak:

Syllkaa ladne imie wybraliscie.... :-) a ten kolor wozka fiolet swietny !!

montana super wozek... podoba mi sie... ;-) dzis taka pani w sklepie miala taki wozek jak tobie sie podoba...

Bziumelka trzymaj sie tam... bedzie dobrze !!:tak:

Kasik ciekawy model wozka...:tak:

Szczerbatka mam nadzieje ze badanie okaze sie dobre... !!:tak:

Foote uwazajcie na siebie !! musi byc dobrze.. a maluch juz daje wiecej o sobie znac?

A na co sie bierze fenoterol? zeby macica sie nie stawiala?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry