• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia a jak tam wizyta? Opisuj tu nam jak wrażenia :-)
Szczerze to nie wiem na co jest fenoterol. Ale powiem Ci że z miesiąc temu głaskalam sie po brzuchu i ciotka mojego męza domnie mówi bym tak nie robiła bo macica sie stawia :baffled:, pierwszy raz cos takiego slysze.

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam dzisiaj stanik :tak: Wzięłam kolor cielisty, teraz się zastanawiam czy nie lepszy był by czarny, na zimę noszę wiecej ciemnych rzeczy, no ale na wizytę do doktorka mogę iść spokojnie w razie w. :-)

Emilia_M, fajne te Mima też, coś na wzór bugaboo. Ja też wolę te nowoczesne.

Szczerbatka, Bziumelka, odpoczywajcie , będzie dobrze :tak:

Bziumelka sąsiadko szpitalna moja, też mam od wczoraj tą kroplówke i powiem Ci, że zmniejszylam sobie częstotliwość kapania i jest lepiej ;).
Dziewczyny ja już po zabiegu, miałam go z samego rana, ale dopiero teraz doszłam do siebie.
Przez cały zabieg byłam uspiona, przez brzuch dostali się do Piotrusia i z jego nerki ściągnęli mocz zalegający, szantu nie udało się założyć, bo był źle ułożony. Mocz oddali do badania i w poniedziałek zobaczymy co dalej.
Jak oni tam sie dostali przez pecherz plodowy? Napewno bedzie ok.

Liskka, lepiej żebyś nie musiała iść do lekarza ale w razie czego jesteś przygotowana ;)
Ja kupiłam czarny właśnie bo więcej rzeczy ciemnych noszę też. Teraz trzeba kupić kolejny no ten już mnie uwiera pomału ;)

Dziewczynki nie dawno weszlam do domu, wizyta oczywiscie opozniona... a po wizycie pojechalam na cmentarz zapalic ojcu swieczke, bo nie wiem czy jutro pojade... czuje sie jakas oslabiona,... kuruje sie jak moge ale nos zapchany na przemian z wydmuchiwaniem i kicham... a wiec zanim weszlam do gabinetu to bylam zważona i mam 57 kg, cisnienie 152/89 wiec podwyzszone...weszlam do gabinetu... i pierw rozmowa z ginem o wynikach badan, wyniki ze srody - wiec hemoglobina dalej 9.4 wiec troche niska, leukocyty w normie, inne parametry krwi powiecmy ze dobre jak na moj stan, mocz bez bakterii i leukocytow. Na cisnienie mam brac Dopegyt 1/2 rano i wieczorem, a gdybym miala wysokie to wtedy mam wziasc 1 tabletke..Nahemoglobine mam brac dalej leki, jesc potrawy co zawieraja duzo zelaza, pic sok z burakow.. Na przeziebienie moge brac Rutical ktory zawiera rutinoscorbin, pic herbate z cytryna, herbate malinowa, czosnek jesc itp..wiec weszlam na samolot, szyjka dluga, zamknieta.. brzuch troche twardnial na fotelu wiec mam brac 2x1 , nospe 2x1i obserowac to.... potem poszlam na USG... wiec maluszki maja sie dobrze, serduszka bija jak dzwon, maluchy maja sie dobrze, ruszaly sie strasznie, jeden ziewal a drugi machal raczka... i ginek na 80% mowi ze jeden z moich motylkow bedzie DZIEWCZYNKA, odnosnie drugiego nie dalo sie zobaczyc bo fikal jak szalony... he he ... ale nie to najwazniejsze... wazne ze maluszki zdrowe... i najwazniejsze ze jeden maluch ma 10,7 cm a drugi ma 9,89 cm... odnosnie wymiotow to jak bym miala mdlosci czy wymioty mam brac czopki..
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
lutke mam brac 200-0-200 oraz fragin dalej.... kolejna wizyta za 2 tyg...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja czytałam pozytywne opinie o butelkach LOVI ale jeszcze nie wypróbowałam wiec nie wiem czy jestem dobra doradczynia w tych sprawach :)

Olusia - fajnie by było, jakby była parka, narazie gratuluję pewnej dziewczynki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry