• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas ktg :)

Załączniki

• 1414920678307.jpg
    1414920678307.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 80
Bzibziok , dzióbek śliczny ;) kruszynka :)

Montana nooooo widac ze w ciazy jestes :) ja jeszcze szukam brucholka :) młody naprawdę sie zakopał we mnie :)

U nas choróbska ciąg dalszy , juz wszystkie syropki sie pokończyły , trzeba zrobc napad na aptekę znowu , najgorsze ze podbrzusze mnie boli od kaszlu , a dzisiaj to juz mam bóle jak na @ ;( przyjaciel buscopan wzięty teraz czekamy aż
Bedzie lepiej

Miłego dnia dziewuszki :)

Bzibziok ale słodzieniaszek :-)
Szczerbatka a jak sie czujecie z Piotrusiem? Kwiat Pustyni tez fajny film kiedyś oglądalam :tak:
Genna bidulko to Cie to przeziębienia wymęczy. Idziesz na kontrolę do rodzinnego?
A ja zauroczylam sie nowym wózkiem, juz mąż na mnie krzyczy bo co chwile sie "zako****e" w nowym modelu hihi. A jak powiedzialam mu ze chcialabym podjechac w tyg go zobaczyc to az sie wkurzyl, hehe bo on sie napalil na ten Jedo Fyn Memo, no mi tez sie podoba bardzo, ale chyba bardziej Pajero Adamex :-). Ooo ten :

images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 71
Bzibziok, Dzióbek do schrupania. Zazdroszcze, że juz Go masz przy sobie i możesz sie nim cieszyć każdego dnia.

Montana, bardzo zgrabny brzuszek.

Olusia, Twój brzuszek też już spory. Ciekawe jaki duzy bedzie pod koniec ciązy , w koncu masz dwa maluszki w brzuszu.

Bzibziok, przystojniak :)

Olusia, wow duży i śliczny brzucholek!!

Montana, śliczny brzusio i wózek też ;-) odnośnie wózka to pomimo że my już od dawna wiemy jaki model to teraz nie wiemy jaki kolor :cool:

Montana te nowe wózki sa bardzo podobne do siebie , tzn mają podobne gondole, kwestia teraz koloru :)
W czwartek byłam u rodzinnego i mam bra co brałam , syropki, jakbym czuła sie gorzej to mam przyjść , teraz najgorszy etap jest kaszel odrywający :( przez to brzuch sie napina i dupa dupa dupa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry