• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bzibziok - Dziobek sliczny :) Gratuluje

Esiek- powodzenia jutro :) za pare godzin przytulisz swoja Gosie :*

My w poniedzialek zostalysmy wypisane ze szpitala do domu. Cos mi nie gralo jeszcze w szpitalu Wiki miala taka bardzo gesta sline z ktora nie radzila sobie przy przelykaniu. Niestety byl to pierwszy objaw przeziebienia.Jestesmy w trakcie leczenia, juz jest o niebo lepiej.

reklama
montana8 slicznie wygladasz a brzuszek juz calkiem spory... ;-) a wozek tez fajny

Bzibziok cudny Michalek... :-)

Kotuska wole nie myslec jakiego kolosa bede miala... :-) ale na pewno duzego...

Kotuska i Liskka i Kasik36 a mnie sie wydaje ze bylby wiekszy gdybym nie spadla z wagi i gdybym jadla normalnie... chociaz mozliwe ze nie... :happy2: he he bede miala mniej do zrzucenia... he he

Bzibziok śliczny Twój Michałek! Taki do schrupania.

Montana, Olusia ale piekne brzuszki. Moj brzucholek tez juz wylazł i zaczyna, go porządnie czuć. Największy problem ze sznurowaniem butów, a bedzie tylko gorżej.... Hehe.....

a ja dzis sie kiepsko czułam. Od wczoraj coś jeść nie moge, staje mi posiłek w gardle wysoko, jak do wymiotów, mam rozwolnienie. Dziwne. Ale pije herbatkę, żeby sie nie odwodńić.

A jutro mam wizyte, mam nadzieje, ze coś sie wyjaśni z tymi plamkami na serduszku.

Bibziok super maluszek !
Agawa kciuki za wizytę na pewno wszystko jest dobrze .

Olusia gratuluje dziewczynki to drugi chlopak i parka gotowa.
Pokaźny masz juz brzuszek ale w końcu dwa cudenka tam mieszkają :)

Bziumelka co u Was ?
Tez mialam ta kroplowke ale mi dawali taka malutka czerwona tabletkę i telepanie przechodzilo.

Genna a może wybierz się do lekarza bo kaszel męczy nie tylko Ciebie .

Cześć dziewczyny :) ja już przygotowana do zabiegu, jeśli się okaże na usg, że mocz nadal nie schodzi, będą próbować zakładać dziś znowu szant. Rozmawiałam w czwartek z dziewczyną z oddziału, która leżała tu prawie miesiąc i 5 razy zakładali jej dziecku szant tyle, że do pęcherza i po kilku dniach samo sobie go wyjmowało. U Pita nerka bardziej z tyłu, miejmy nadzieję, że jeżeli ten szant założą to młody nie będzie miał go jak wyjąć :).
Lilka też dostaje czerwoną tabletkę, a i tak ciut trzęsie; ).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry