Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale Słodziak!!!!No to szybka prezentacja, jak wreszcie się dorwałam do komputera
Michałek, zwany "Dzióbek"
Zobacz załącznik 651746
Zobacz załącznik 651747
Ja zamowilam 70 x 140 z tego względu ze zmienia sie na łóżko juniora i starcza do niby 5-6 lat. Zalezy oczywiście jak dziecko rosnie.Dziewczyny, a łóżeczka kupujecie 60x120 czy 70x140? :-)
Z Kolyskami i koszami to chyba nawet nie do końca chodzi o długość tylko bardziej o to ze dziecko zaczyna sie wiecej ruszać jak rosnie, niektóre szybko siadają i poprostu byłoby to niebezpieczne, maluszek moze wypaść. Takie rzeczy chyba starczają do ok 4 miesiąca. Ja wlasnie mam kosz i planuje na poczatku mieć go w koszu koło sobie. Łóżeczko jeszcze nie przyszło, ale jak przyjdzie to chyba wstawię je do salonu na początek bo tam zamierzam spac z małym (jest na dole i blisko kuchnia). A jak mały podrośnie to pojdzie na gore do swojego pokoiku.Emilia_M, właśnie też myślimy o takim co się zmienia potem w łóżko i ono jest 70x140. U nas na mieszkaniu jest problem bo sypialnie mamy małą i żadne łóżko oprócz kołyski się nie zmieści. Mamy pokój osobny gdzie chcemy zrobić pokoik dla dziecka i tam właśnie wstawić to łóżeczko. A na noc szukamy kołyski która by stała w naszej sypialni. Myślicie że kołyska na 72cm starczy do 6 miesiąca?
Nie wiem dokładnie jakie sa ich rozmiary ale mojej znajomej dziecko spalo w takim jak miało juz ponad rok. Tylko wlasnie nie wiem czy sa rozne rozmiary czy jedno jakies standardowe. Maly miał dokładnie rok i dwa miesiace jak sie przeprowadzili do większego mieszkania wiec juz kupiła mu duze łóżko, ale pamietam ze jeszcze spokojnie sie mieścił i pewnie mogłaby jeszcze tam troche pospać gdyby nie przeprowadzka.Czyli wyglada na to ze max 3-4miesiace . A potem bede musiała sie ewakuować do drugiego pokoju.
Emilia, wiem widziałam, tylko to jest kolejny mebel, i tez na jak długo starcZy? U nas z miejscem w sypialni cienko.