• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasik chyba na wątku 'kto po ivf' dziewczyny mają kontakt sms'owy z Olusią... Może one pomogą? Też ciągle myślę o niej...

Co do badań to były to bardzo szczegółowe badania usg przez brzuch, pomiary dziecka, sprawdzenie narządów, przepływy, sprawdzenie łożyska - i z tego wszystkiego otrzymałam płytę cd :-) lekarz co chwilę przełączał obraz na 3d, zrobil zdjęcia. Na koniec sprawdził jeszcze szyjke za pomocą usg. Badanie było więc bardzo dokładne, lekarz wszystko tłumaczył i cierpliwie odpowiadał na moje głupie pytania :-)
I jeszcze z ciekawostek przyrodniczych - malutka pociągała sobie za pępowine niczym dzwonnik ;-)

Anulla jakby co koszt badań w Gamecie to 250 zł i za każdym razem jestem z nich bardzo zadowolona

Ja tez czekam. Widzialam na Kto Po, ze Lila do niej napisala sms... Moze tam sie cos dowiedza.
Trzymajmy sie wersji ze brak wiadomosci to dobra wiadomosc bo nerwy zadnej z nas nie pomoga.

reklama
Kasik też tak myślałam że kiedyś Olusia też tak zniknęła i wszystko było ok, więc miejmy nadzieję że teraz jest tak samo

Podejrzałam wpis Dorotav na kto po ivf, więc przekazuje info dla pokrzepienia: z maluchami wszystko ok, Olusia leży na patologii i dostaje kroplówki. Mam nadzieję że nie będzie zła że taki łańcuszek powstał w przekazaniu info :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry