• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dorotav dostała info od Olusi - "Olusia, leży w szpitalu. na patologii, z maluchami wszystko dobrze, dostaje kroplówki. Mam nadzieje że nie będzie na mnie zła, że przekazałam Wam info o niej, ale tak jak wy martwię się o nią".

Mam nadzieję, że Olusia szybko wróci do domu z maluchami i już nie będzie miała takich stresów.

reklama
Kasik zadzwonię do kliniki i zapytam o cenę.
edit. w invikcie 200zł takie badanie. ok 2 tyg wcześniej trzeba się zapisać. To ja u siebie tego nie będę robić na pewno.

Smerfeta a dużo wcześniej musiałaś zapisywać się na połówkowe? Kiedy najlepiej się zapisać, tydzień, czy dwa tyg wcześniej? Jeśli ja mam u siebie zapłacić 200zł, to wolę jechać do kliniki, bo i tak w tym czasie będę musiała jechać do Trójmiasta.

Ostatnia edycja:
Anulla ja zapisywałam się miesiąc wcześniej bo akurat na wizycie mój dr określił mi kiedy dokładnie mam się zapisać. Doktorowi na połówkowych miałam pokazać wyniki z prenatalnych, głównie zainteresował się wymiarami dziecka ze zdjęć usg - w takiej tabelce są wszystkie wymiary

uff to mam nadzieję że będzie wszystko ok u Oli:)

a ja dzisiaj dalszą część porządków gruntownych w mieszkaniu robię, tak po jednym pomieszczeniu dziennie z dniem przerwy pomiędzy i do końca tygodnia następnego będzie wszędzie wyprzątnięte...
bo w sumie nie wiem jak to będzie z małym Jankiem w domu na początku - niby noworodki śpią przez większość czasu, ale nie łudzę się że będzie tak pięknie, to już na święta będzie w razie co mniej do zrobienia - bo najwyżej coś się odpuści...

reklama
Dziewczyny przepraszam ze was martwilam, nie mialam takiego zamiaru, w ogole to jakas masakra chcialam wejsc na forum i wam napisac wczoraj, ale z tego wszystkiego bylo mi tak slabo ze nie mialam sil, probowalam pod wieczor wejsc na bb ale strona mi tak wolno chodzila w komorce ze nie dalo rady wejsc. Dzis maz przywiezie mi lapka to wam napisze.. maluchy maja sie dobrze, ale dalej mam krwiste plamienia :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry