• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia kamień z serca że z maluszkami wszystko dobrze. Ale co mówią lekarze? Skąd te plamienia? Bidulko nie dziwie sie że strachu sie najadłaś. Trzymajcie sie tam ;-)
Magda no no ale masz talencik, apetyczny torcik :).
Genna ale fajnie że trafilas na wyprzedaze ;-).

A ja dziś bylam na 1 zajeciach w szkole rodzenia. Bardzo pozytywne wrazenia. Dziś duzo teorii bylo, poopowiadala położna o naszej porodówce, jak wygląda poród, mowi ze juz "po" dają dzieciątko na 2 h na brzuch matki :tak:. Ale w naszym szpitalu można rodzić od 37tc, jak wczesniej sie zacznie to trzeba jechać na Wrocław gdzie mają odpowiedni sprzęt. Dostałam reklamówkę z masą ulotek, próbek itp.
Na koniec pokazala nam ćwiczenia jak oddychac by dotlenić i siebie ale przede wszystkim dziecko. Pokazywala nam też taki krem czy żel ze Szwecji co mozna u niej zamówic <nie pamiętam nazwy> który pomaga niby przy sn, kosztuje 180 zl :szok:, ale jak to powiedziala nie ma dowodów żeby faktycznie pomagał. Jestem bardzo zadowolona :tak:

reklama
Olusia, dobrze że sie odezwałaś bo martwiłyśmy sie o Ciebie i Twoje Maluszki. Dobrze ze z nimi wszystko dobrze. A wiadomo skąd te krwawienia, lekarze coś mówią na ten temat? A co Ci dają w tym szpitalu za kroplówki? A jak Ty sie tak ogólnie czujesz ?

Magda, super tort, ja mam w poniedziałek urodziny i też bym taki chciała :-)

Olusia kciuki za Waszą Trójkę, najważniejsze ze z bliźniakami dobrze. A te wszystkie krwawienia i plamienia to nas wykończą... Maskara

Ja dzisiaj miałam być na koncercie ale córcia pierwszy raz zmieniła Nasze plany, chyba czas się do tego przyzwyczaić :) Mąż poszedł sam ze znajomymi, niech sie wybawi bo poźniej jego również czekają wyrzeczenia :)

Magda nalezy Ci się klaps w pupę za wrzucanie tutaj takich smaczności i co ja mam biedna teraz zrobić?? Na szczescie mam lody w zamrażalniku to zaraz lecę zjeść:-)

Witajcie dziewczyny

Wpadam tylko na chwilkę, aby przekazać następującą informację:

Z radością informuję Was, że 06.11.2014r. o godz. nasza kochana zula_5 powitała na świecie Karolinke i Tymona. Karolinka waży 2040 i jest cały czas z zula, a Tymon waży 1840 i niestety jest w inkubatorze z problemami trawiennymi. Zula nie czuje się najlepiej.

Dziewczyny w jedności siła, więc proszę Was, abyście trzymały kciuki za całą trójeczkę :tak:

Olusia - ciesze sie ze jest ok. Odzywaj sie.

Zula - ogromne gratulacje dla Ciebie. Trzymamy kciuki zeby Tymon szybko wyzdrowial!
Dziewczyny w ktorym tc zula urodzila?
Lila - dzieki ze nas poinformowalas !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry