• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
zula ogromne gratulacje oby maluszek szybko wyszedł z inkubtora i dołączył do mamusi i siostrzyczki.

Esiek ty już przygotowana lezysz w szpitalu czy oni znowu jakieś wątpliwości mają?

Lenka my na razie jedziemy na infacolu ale malutka ma bóle brzuszka i problemy z kupką strasznie sie pręży i jutro jedziemy po te kropelki sab simplex moze będzie lepiej, a jutro mamy pierwszą wizyte u pani doktor iwaniuk.

Mamy mam pytanie czy wasze maluszki a zwłaszcza dziewczynki miały takie przerośnięte cycuszki bo moja Marcysia ma teraz i troszkę mnie to martwi. Położna mówi że to z powodu hormonów i powinno zejsć i żeby smarować altacetem ale mnie sie to nie podoba. Czy ktoś miał taki problem.

Zula -gratulacje i dużo zdrówka dla Tymona!
Olusia- trzymajcie się ciepło- będzie dobrze.

A ja znikłam bo leżałam w szpitalu - a una problem z zasięgiem telefonicznym a co dopiero z netem:(
Założyli mi pessar -przyjemne to nie jest ale tragedii nie ma. mieli mnie wypuścić ale w między czasie doszły ataki kolki nerkowej- nie życzę najgorszemu wrogowi!!!!:no: Jedyne co mnie pociesza to to że podobno bolą bardziej niż bóle porodowe:szok: Wiem co mnie czeka.
Po wyjściu trochę mniej leżę ale za to zapierdziela mnie kręgosłup, spojenie i mały tak się rozpycha, że spać nie daje.
Ale już niedługo - ja 7 na liście. Mam nadzieję że to szczęśliwa 7 :-)
Miłej niedzieli dziewczyny!

dziewczyny właśnie sie dowiedziałam że dziś na świat przyszła Eśkowa Małgosia, malutka ma 54 cm długości i waży 3320 i dostała 10 pkt w skali apgar. Witamy kolejną invitrową kruszynkę

Dziewczyny witam sie już jako mamuśka. Gocha urodziła się o 13.30, waży 3320g, ma 54 m i dostała 10pkt. Co do wrażeń to brak mi na razie słów by to opisać.... Na pewno odezwę się wkrótce!!! Buziaki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry