• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Maluchu napędziły stracha :) ale dobrze ze juz wszystko dobrze :) bo miałam dIsiaj straszny sen związany z olusią i jej maluchami :(

Dziewczyny napadłam na biedronke!!!!!!!! ImageUploadedByForum BabyBoom1415446496.239592.jpg
Rzucili u mnie ciążowe rzeczy juz przecenione Po 10zl i 7 zł
Kupiłam 2 koszule nocne, piżamę , spodnie dresowe i to po 10 zł, 2x figi ciążowe ( boskie są) , t-shirt ciążowy i legginsy to po 7 :) a wczoraj weszłam do h&m przymierzyć legginsy to zostały tylko dla wielorybów i to za 40zl a dzisiaj niespodzianka :)
Były jeszcze sukienki ciążowe ale bardzo letnie i kolory tez typowo letnie .

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415446496.239592.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415446496.239592.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Olusia napedzilas nam stracha jak nie wiem co.... ale najwazniejsze ze z Cudkami wszystko dobrze a krwawienie przejdzie . nie od razu bo wiadomo ale bedzie sie wyciszalo. Trzymam kciuki za szkraby a Tobie życze wytrwalosci w szpitalu i przede wszystkim spokoju . Pozdrawiam

Olusia, trzymaj się tam. Dobrze ze z maluszkami wszystko ok.

Genna, o proszę co za okazja ;) też bym poszalala :)

A ja dzisiaj zaś bawię się w cukiernika ;) a to tort dla mojej siostrzenicy na 6 urodziny bo ma dzisiaj imprezkę z koleżankami ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1415449539025.jpg
    uploadfromtaptalk1415449539025.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 76
Olusia super że z maluchami wszystko dobrze a ty leż i wypoczywaj szpital to jednak opieka i na pewno wszystko będzie dobrze.

Genna ja mam te ciuchy z biedronki co prawda kupowałam po normalnych cenach ale gatunkowo są świetne będziesz zadowolona ja je tłukłam przez całą ciązę.

Dziewczyny z Trójmiasta i okolic, planujemy spotkanie 17-go listopada w Medisonie, około godziny 15/16, która chętna pisać na priv. Jak na razie będzie Smerfeta, Magda i ja :tak::-)

Olusia ja jak dostałam krwotoku to tak bolał brzuch ze nospa nie pomagala . Pózniej za kazdym razem jak mnie bolal to odrazu jechalam do lekarza . a jakie leki przyjmujesz ? i co lekarze mówią? czy maluszki sa zagrozone czy to krwawienie z innego powodu? moze nie potrzebnie lekarz kazal odstawiac lutke? ja bralam do 37 tyg i czulam sie bezpieczna .

Olusia wiadomo skąd krwawienie? Z tego co pamiętam lutkę cały czas bierzesz tylko w mniejszej dawce więc to raczej nie od tego. Krwiak jakiś czy coś?

A my idziemy dzisiaj na urodziny do znajomego więc kwiaty i prezent już gotowe, wbrew pozorom prezentem nie jest koszula ;-):-D Miłego wieczoru dziewczyny

Florysta 044.jpg

Załączniki

• Florysta 044.jpg
    Florysta 044.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Olusia a gdzie lezysz w szpitalu chodzi mi o miejscowosc?? nie wiem czy dobrze kojarze ale my idziem łeb w łeb z tymi plamieniami....ja tez jestem w 18 tyg i 1 listopada bez zadnej przyczyny patrze w ubikacji a tam skrzep z zywej krwi.....pojechalam do szpitala polezalam kilka dni i ustało i nie wiadomo z czego to z dzieckiem ok....także nie stresuj sie bedzie dobrze... ja szukam wlasnie gdzies dobrego szpitala z patologia ciazy bo ten moj w mysłowicach to tragedia....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry