Madzia widzę, że Pani Ala miała wczoraj dzień wizyt, bo u nas też była ;-) ciekawe jak na Marcelinkę zadziałają Sab simplex. My do końca nie jesteśmy zadowoleni... Pani Ala załatwiła nam Debridad na receptę. Tylko Filip nie ma problemu z gazami, a z kolkami, więc może u Was to co innego i wystarczą kropelki
Esiek super, że cieszysz się już Gośką
))) i że jesteście zadowolone z opieki, szpitala no i CC. Miałam dokładnie takie same odczucia co Ty jak sobie posłuchałam rodzących SN. To na 100% nie dla mnie
Foote gratulacje!!!
Dziewczyny z tymi pieluszkami to chyba nie ma co słuchać innych, każda i tak będzie miała swoje metody i przyzwyczajenia
ja używam bardzo dużo flanelowych, dosłownie do wszystkiego, zamiast kocyka, jako podkład, jako "otulaczek" itd. tetrowych tak typowo na ulewanie, czy podkład na różne powierzchnie, do wanienki. Mam 10 szt. z każdego rodzaju. Tylko, że u mnie pralka z rzeczami Filipa chodzi codziennie, więc są prane na bieżąco
Esiek super, że cieszysz się już Gośką
Foote gratulacje!!!
Dziewczyny z tymi pieluszkami to chyba nie ma co słuchać innych, każda i tak będzie miała swoje metody i przyzwyczajenia

. Poza tym maluch wariował w brzuchu, wiercił się niesamowicie i kopał mnie jak szalony po macicy obiema nogami 
ehh takim to dobrze