Czesc Dziewczyny !
Montana, Syllka, dobrze że u was krzywa poszła całkiem prosto ;-) ja sie szykuje na 2 podejscie na początku grudnia. Może bedzie lepiej. Teraz też miałam glukoze na czczo 86 ;-)
Anulla, Twój mąż to się widać przejął na całego ! Uwazaj na zakupach bo jak wpadnie w dział dziecięcy to trzeba będzie go siłą wyciągać !

Mój póki co na spokojnie, tak troszkę z rezerwą ale jak kupiłam pierwsze ciuszki to cieszył sie razem ze mną. Oglądał i już mówił które "nadają sie" na oglądanie meczy ( wiadomo te z piłką nożną ;-) )
Odnośnie ruchów dziecka to ja sie pochwale że juz od 2 tyg. czuje kopniaczki. Pierwszy był dokładnie w pierwszym dniu 18 tyg ! Teraz juz codziennie wieczorem czuje kopniaczki , czasem rano tez.Czuje też jak sie obraca.Jak by kamien w wodzie sie obracał.Smieszne uczucie.
Mielismy z mężem kupe śmiechu bo ogladalismy w sobote walkę Adamka ze Szpilką i jak zaczeli grać hymn polski to mnie mały tak ostro kopnął że sie śmialiśmy ze albo patriota albo się połapał że sie w Polsce urodzi ;-)
A ja sie dzis zapisałam na szkołę rodzenia.Jest dofinansowana z NFZ i płace wpisowe za mnie i M 100 zł. Kurs trwa 10 tyg. Zajęcia 2 x w tyg. Jeden dzien wspolnie a drugi dzien cwiczenia dla mnie.Zaczynamy 2 grudnia.
Anulla, odnoscie połówkowych to mozna je robic po między 20-24 tyg. Ja mam je własnie późno bo dopiero 12 grudnia i to bedzie w 24 tyg.Na skierowaniu mi lekarz napisał daty od kiedy do kiedy wykonac to wychodziło według niego 22-24 tydz. Udało mi sie zapisac do invikty do Gdyni wiec nie musze jechac az do Gdanska.