• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Foote gratulacje!!!
Ale cudownie się zrobiło na forum, tyle pordów i szcześliwych mamusiek :-)

Ciekawe co z Lolitką??? Może też już jest szcześliwą mamuśka :-)

A co z Hope?? W trakcie staranek dużo się odzywała a teraz cisza....

Jogo fajnie że karmisz piersią i że się nie poddajesz :-) A wwszystkie nasze postanowienia przed czesto się zmieniają po wiec nigdy nie można być pewnym w 100% do czegoś :-) Widzę że w głowie kręci się już myśl o drugiej perełce, fajnie:-) Pozdrowienia dla Was.

Magda w kalendarzu Infinity jest przed Ona wiec albo pomyliłaś kolejność albo daty porodów :-)

Ona dzięki za info co do kwalfikacji w Gamecie. Jak nie urodze do tego 36tygodnia to pojadę. a to liczą 36tydzien wg OM czy wg Usg??

Bziumelka, poprawilam ;) wiedziałam że taki babolek jest ale ciągle zapomniałam zmienić.

A u mnie malowanie :) hurrrra wkońcu. Pierwszy raz cieszę się na bałagan ;) Oczywiście nie byłabym sobą jak bym małego waleczka nie wzięła i "trudne" miejsca sama musiałam pomalować bo przecież facet nie ma takiej precyzji hihihi ;)
Teraz malowanie jadalni a po południu nasza sypialnia.

Magda ja też zawsze lubie sama "coś" zrobić a teraz wszystko zostawiam mężowi i aż mnie korci aby wstać i dokończyć. Ale my kobiety to chyba lubimy zrobić wszystko same :) Ja zamówiłam ostatnio firanki do pokoju Soni i mają być pod koniec tygodnia... A czwartek/piatek jedziemy po wozek. Mam nadzieje ze bedzie nam pasował.

Bziumelka, oj tak wszystko same najlepiej zrobić ;)
Ja zamawiam jutro napis na ścianę i jeszcze kilka *******ek ;) Pieluchy mam zamiar używać te z biedronki bo są dobre no chyba że dupcia Zosi ich tolerować nie będzie chciała ;)

reklama
Magda no ja poźniej też myślałam o biedronkowych ale większość znajomych mówi żeby chociaż przez dwa tygodnie używać lepszych... A Ty odrazu kupujesz biedronkowe new born??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry