Smerfeta sukieneczka genialna :-)
Agawaa heh to dziś piłaś ten pyszny soczkek? Dałaś radę?
Sylka kciuki za to by plamienia juz sie nie pojawiły. Mówił lekarz skąd się one wzięły?
Dziewczynki ja juz po wizycie, szczęśliwa jak zawsze bo zobaczylam moją kruszynkę. Doktorek jak zwykle pozachwycał sie jakie ładne dzieciątko, ze wszystko idealnie, milo takie rzeczy słyszeć. Moja niunia waży 986g, dostaliśmy piękną focię, która zaraz wkleję. Ułożona na tą chwilę główko ;-), wiec jak najbardziej poród SN :-). Serduszko 144. Potem zbadał dr na samolocie, wiec szyjka zamknieta, wszystko prawidłowo. Pytalam dr czy 3 niewykorzystane ivf bedziemy mogli zrobić, mowi że niestety nie, bo ten program tyczy sie tego ze przystepujesz do momentu az sie uda. Szkoda troszkę, bo myslalam ze wrocimy po rodzeńswo dla naszej córeczki. Jakbyśmy mieli mrozaczka to tak, ale niestety nie mamy.
Po lekarzu pojechaliśmy do fajnej hurtowni dziecięcej. Kupilam malutkiej czapusie taką zimową cieplutką bo w domu mam tylko smerfetki cieniutkie, taki leżaczek do kąpieli z frotty i smoczek choć nie chcialabym uczyć malej byc smoczku, ale roznie bywa, wiec lepiej miec . Popatrzylam tez na staniki do karmienia i przynajmniej wiem jaki zamówić rozmiar na allegro, bo te z neta bardziej mi sie podobają niz te w sklepie i są tańsze.
A co do lampek z IKEI ja bede kupować tego kwiatka różowego, bo bedzie nam pasowal. Fajna cena za ta lampkę
A oto moja kruszynka, wykapany tatuś