Anulla dokładnie to jest serduszko z ikei nasz pierwszy zakup dla malutkiej (zakup męża:-)). Magda juz Ci zaproponowała ze jak cos to kupi i wyśle, ja tez miałam zaproponować
Syllka to chyba Ty pytałaś czy przy ta lampka starcza na noc i powiem Ci że jest idealna bo nie swiec jakos bardzo mocno i światło jest przyjemnie kolorowe :-)
Montana fajne zdjecie, zazdrosze ułożenia główkowego:-) A o tym nastepnym podejsciu do ivf pierwsze słysze, z tego co wiem to nie ważne ile masz dzieci i czy z rzadowego ivf to mozesz podchodzić az do wykorzystania wszystkich mrozakow z ostatniego podejscia. No chyba ze znowu zmienili. Ale z ciekawosci az napisze na forum novum.
A ja dzisiaj byłam na zwyklej wizycie mojej doktorowej nie było i była inna na zastepstwo. I powiem wam ze jestem wkur**ona, bo wizyte miałam na 14ta no i tak przyszłam a położne do mnie czy byłam na zapisie ktg mówie że nie bo nic o tym nie wiedziałam to one ze musiałam wiedziec. No i wysłały mnie do innego gabietu na ten zapis. Zaczym tam doszłam to była juz o 14,10, zanim podłączyły to jakas 14,15. Leżałam raptem z 15minut bo juz dzwoniły od mojego lekarza abym mnie odpinac bo lekarz czeka. Ja na tym zapisie skupiłam sie na tych skurczach aby przypadkiem ich nie było i nawet bałam sie ruszac. W ogole nie skupiłam sie na tetnie Soni i na tym czy ona est aktywna. Poszłam do gabinetu i lekarz zobaczył wykres i mówi że zły, myslałam ze chodzi o skurcze a własnie chodziło o to tetno a dokładniej że jest jednostajne to znaczy w granicach 140-150 i juz no to ja mowie ze mala spała bo ani razu nie było mocnego ruchu, no i co on zrobił skierowanie do szpitala!!!

No szlag by go trafil i to juz teraz, na dzis ale nie poszłam bo jaki to ma sens, dziecko poprostu spało a jak położe sie do szpitala to tylko beda mi podlaczac dwa razy na dobe ktg i koniec a wczesniej niz w poniedziałek nie wyjde. Gdyby na tym ktg wyszedl jednostajne niskie tetno lub bardzo wysokie albo były by ruch a tetno stałe to byłoby sie czym martwic ale nie teraz kiedy ona poprostu spała. W szpitalu tez raz tak miałam i po godzinie nastepne ktg bylo juz dobre. Mam wrazenie ze byle gowno i kieruja do szpitala. Jutro mam usg to zobaczymy czy jest z Sońka wszystko dobrze.
Macica miękka, szyjka sie nie skraca ani bardziej nie zmiekcza wiec z tym przynajmniej spokoj.