• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda na szczęście większość sprzedawców na allegro bardzo ładnie postępuje :)

Ona to już tylko chwilą i zobaczysz swój skarb. Będziesz miała cc?

Dziś robiłam w invicta badania i jako ciężarówka dostałam 2 siatki reklamowek i gratisów,m.in. smoczki. Miło tak :)

Na razie też myślę by prać bez płynu do płukania ale jeszcze pomyślę nad tym ;)

Montana fajna Twoja szkoła rodzenia, mam nadzieję że moja też taką będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!

A ja ja dzisiaj zaszalalam i kupiłam wozek Tako omega i fotelik z bazą izofix Cybex Aton3. Wynegocjowaliśmy super cenę i sie zdecydowałam, bo ma wszystko to, co wozek który mi sie marzył, a kolory to nie wszystko - oszczedzilam ok. 1000 zł w poeownaniu z tym kolorystycznie bajeranckim. Takze bardzo sie ciesze.

Agaawa wow super fura :-), a jak nas cieszy no nie? Ja jak kupilam to napatrzeć sie nie moglam hehe.

Smerfeta a kiedy idziesz do szkoły rodzenia?

Dziewczyny a co sądzicie o kosmetykach Bambino dla maluszków? Też dziś zachwalala położna. Bambino to mi sie kojarzy z dzieciństwem, choć nie wiem czy wtedy juz byly te kosmetyki, ale jakieś takie skojarzenia mam :sorry:

Agaawa, to mamy takie same wózki ;) tylko ja mam biały stelaż. Ile kosztował?

Dziewczyny co do cc to po jakim czasie można się o drugą dzidzie starać?

Ostatnia edycja:
Montana, jeszcze nie wiem. Mój Dr kazał się zastanowić do następnej wizyty ale teraz w poniedziałek chce umówić się z ordynatorem szpitala w którym chce rodzić na rozmowę (w szkole rodzenia mieliśmy z nim spotkanie i wyrazie pytań zapraszał do siebie) i z nim od razu to załatwić. Z dnia na dzień coraz bardziej panikuje i boję się że zablokuje się psychicznie żeby robić sn.

reklama
Syllkaa ja pralam w proszku Jelp i płynie zmiękczajacym też z tej serii -zapachu po wysuszeniu i prasowaniu w ogóle nie czuję, myślę że został Ci zapach płynu do płukania ...

Magda mi powiedzieli że rok trzeba odczekać a idealnie dwa ...

Emilia ja też będę miała cc, wrażenia na pewno Wam przedstawię niedługo ;-)

Przyszła moja sowa-przytulanka z pozytywną z Cloud B i jestem zakochana! Coś czuję że to nie ostatnia zabawka zakupiona z tej firmy bo są prześliczne i warte swojej ceny :tak:

Zobacz załącznik 656206

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry