• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisa ja bokiem kombinuje, zeby nie zgniatac brzucha. ;)

Montana no u mnie ta teoria by sie sprawdzila :) ale ja zawsze myslalam, ze z chlopakiem to tylko pilka z przodu a mi na boki tez poszlo ;)

reklama
Kasik jeszcze raz napisze ze brzusio sliczny...:tak:

joasia2906 mialam kiedys odpisac i zapomnialam... lezalam na patologii ciazy w Bytomiu, tam moj lekarz pracuje...:tak: ale rodzic chcialabym albo w bielsku albo ewentulalnie na Ligocie... chociaz sama nie wiem....

ewelina sliczny brzusio i jaki duzy.... ;-)

Anulla
no juz nie taki malutki brzusio... :tak:a wozek super....

Aisa brzusio rosnie rosnie... ;-)

Ja tez mam juz problem z ubraniem skarpetek i butow.... moj musi mi pomoc...brzuch mi przeszkadza hehe:tak:

to ja jeszcze mam dobrze i mogę sama się ubierać. Tylko czasami mam problem z "kucaniem", bo brzuch przeszkadza. A jak długo pochodzę to tak mnie kręgosłup boli, że schylić sie nie mogę no i wtedy nawet nie mogę butów zdjąć :-(

ja mam mocne skrzywienie kręgosłupa, więc spodziewam się bólu. Do tego wcześniej miałam problem z biodrami. Mam nadzieję, że się nie odezwą:) A od jakiegoś czasu bardzo mnie kości bolą. Jak długo posiedzę, to nie mogę wstać i chodzić, bo mnie bolą nogi. No i co dziwne łokcie bolą jak nie wiem. Koleżanka mi powiedziała, że muszę więcej mleka i nabiału jeść, więc troszkę jest lepiej, ale to jakieś dziwne te bóle kości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry