• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziewczyny brzuszki piękne macie, takie to słodkie jak się ogląda ;-)
ewelina pokoik śliczny dla małego, a powiedz łóżeczko jak będziesz kupowała to z bujakami czy bez ? Pytam bo szwagierka ostatnio mówiła że czasami bardzo przydatne
aisa mam podobny brzuszek do twojego :tak: zwłaszcza że różnica 2 dni (transfer miałam 8.09)
Mam pytanie: do kiedy brałyście zastrzyki clexane i lutke ? Ja zastrzyki biore cały czas i nie zapowiada się żeby mi doktorek kazał je odstawić(fakt prowadzi moją ciążę ale mało wie o lekach które brałam po transferze) i lutke biorę 2*1 (100-tki) Zastanawiam się czy do Bociana nie zadzwonić, boję się żeby za długo ich nie brać a znowu strach jest jak odstawie żeby wszystko ok było, ajjj nie dogodzi ;-)

reklama
A to małe mieszkanko Zosi ;)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1417979807474.jpg
    uploadfromtaptalk1417979807474.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 79
  • uploadfromtaptalk1417979903176.jpg
    uploadfromtaptalk1417979903176.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 72
Madzia śliczne mieszkanko dla Zosi :tak:

Anula86, ja clexane nie brałam, ale brałam acesan - odpowiednik acardu do chyba 7tc. Ale ja nie miałam wskazań do niego. Co do lutki, to ja biorę do tej pory. Dopiero od następnej wizyty lekarz będzie zmniejszał dawkę. Ja biorę jej duuuużo więcej, więc odstawianie potrwa długo.

Ewelina czyli juz prawie wszystko gotowe, super :) ja po nowym roku tez sie wezme za pokoik, tylko najpierw malowanie mnie czeka.

anula86 ja lutke odstawilam dopiero w 19 tc a clexane chyba w 13.

Magda sliczny brzuszek, dostrzeglam tatuaz, co to?

reklama
Anulla mój lekarz rodzinny powiedział mi kiedyś, że w ciąży ze stawami będę mieć przerąbane (dokładnie takich słów użył) ale dla mnie to nie ma znaczenia. Wszystko zniosę dla dziecka.

Anula 86 ja biorę, jeszcze luteinę 3x50 i gin mi powiedziała, że będę ją brała aż łożysko będzie w pełni ukształtowane. Biorę jeszcze acidum folicum i nie wiem co z tym dalej robić.

Magda brzuszek śliczny.

Ona czas leci. 4 dni do porodu to już brzmi poważnie. Infinity też juz zaraz rodzi. 3Mam kciuki dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry