dziewczyny brzuszki piękne macie, takie to słodkie jak się ogląda ;-)
ewelina pokoik śliczny dla małego, a powiedz łóżeczko jak będziesz kupowała to z bujakami czy bez ? Pytam bo szwagierka ostatnio mówiła że czasami bardzo przydatne
aisa mam podobny brzuszek do twojego
zwłaszcza że różnica 2 dni (transfer miałam 8.09)
Mam pytanie: do kiedy brałyście zastrzyki clexane i lutke ? Ja zastrzyki biore cały czas i nie zapowiada się żeby mi doktorek kazał je odstawić(fakt prowadzi moją ciążę ale mało wie o lekach które brałam po transferze) i lutke biorę 2*1 (100-tki) Zastanawiam się czy do Bociana nie zadzwonić, boję się żeby za długo ich nie brać a znowu strach jest jak odstawie żeby wszystko ok było, ajjj nie dogodzi ;-)
ewelina pokoik śliczny dla małego, a powiedz łóżeczko jak będziesz kupowała to z bujakami czy bez ? Pytam bo szwagierka ostatnio mówiła że czasami bardzo przydatne
aisa mam podobny brzuszek do twojego
zwłaszcza że różnica 2 dni (transfer miałam 8.09)Mam pytanie: do kiedy brałyście zastrzyki clexane i lutke ? Ja zastrzyki biore cały czas i nie zapowiada się żeby mi doktorek kazał je odstawić(fakt prowadzi moją ciążę ale mało wie o lekach które brałam po transferze) i lutke biorę 2*1 (100-tki) Zastanawiam się czy do Bociana nie zadzwonić, boję się żeby za długo ich nie brać a znowu strach jest jak odstawie żeby wszystko ok było, ajjj nie dogodzi ;-)