Magda_7891
Fanka BB :)
Kasik, a taki motylek czarno biały
Po porodzie, jak przestanę karmić planuję zrobić kolejny tatuaż
Po porodzie, jak przestanę karmić planuję zrobić kolejny tatuaż
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,a w 3 trymestr wkroczylam z bólem rwy kulszowej i tak w sumie do teraz,juz 2 tygodnie ledwo chodzę, raz jest lepiej, raz gorzej. Jak wiecej pochodzę to poźniej poruszam sie jak paralityk. Niekiedy w nocy bolą mnie biodra a też z nimi nie mialam problemów. Lekarka ostatnio powiedziala ze nie jest to typowa rwa ale ucisk na nerw kulszowy. Mam nadzieje ze nie bedzie tak do samego porodu bo niekiedy juz płakać mi sie chce z tego bólu i bezradności.
Fajny pokoik urządziłaś dla maluszka. Mi też wyszła blizna po laparo na pępku – taka ciemniejsza krecha, a ogólnie to pępek mam mega miękki i płaski 
Zdradzisz nam ilu częściowy wózek kupiłaś i ile Cię ten zakup wyniósł?

Mnie czesto mały uciska na nerw kulszowy, u mnie jest to w lewej nodze. Nagły, bardzo mocny bol ze nie jestes w stanie ustać na tej nodze, jak ja podniesiesz to przestaje ale nie mozesz przez jakiś czas stanąć. U mnie przechodzi dosc szybko na szczescie. Ale u niektórych dluzej trzyma.Montana jak boli rwa kulszowa bo mnie bola biodra i boczki, taki dziwny bol, nie mocny ale ciagly i uciazliwy.
.
.
. Niedawno odbierałam pozytywną betę. I tak Wam zazdrościłam, że czas tak leci, a teraz nie wiem kiedy mi samej zleciało. W sumie to ja nawet ubranek nie mam - tylko body i koszulkę. Ale za to 4 kółka już są