• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A mnie cos dzis mdli, nie dobrze mi cos.. nie mam ochoty na jedzenie... wejscie do kuchni i zapachy to dla mnie koszmar...
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
chyba dzisiaj zrobie sobie jakas diete...ech...

Wczoraj bylam z moim po prezenty, nie wszystko kupilam to co chcialam ale maluszkom sie tez dostalo
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Emilia mnie od wczoraj kluje cos w dole brzucha po prawej stronie, z przerwami, nie mocno i tez sie martwie czy to nie wyrostek. Podobno przy zapaleniu wyrostka bol sie nasila przy podniesieniu prawej nogi a u mnie nic sie nie dzieje.
Wyrostek raczej nie kłuje tylko boli jednostajnie. I jak normalnie ma sie wyrostek po prawej stronie na dole koło bioder tak w ciazy jests wypychany przez macice wyżej. Wiec u mnie jest pod żebrem po prawej stronie. Na dole moga cie więzadla bolec.

Hej dziewczyny ;)
A u mnie od rana wesoło. Dojechala szafa i skręcamy z mężem. Ogólnie już stoi tylko teraz zawiasy i prowadnice od szuflad. Po pokoju lata pełno "panienek" bo mąż się denerwuje że nie może prowadnicy dopasować. Ehhhh już dawno bym to miała zrobione a on więcej marudzi niż robi (taki standard) :)

Lionessa, słuszny brzuszek ;)

Witam :)

Lionessa brzuszek śliczny i nie duży jak na końcówkę

Magda no to dziś i ty bedziesz mieć szafę złożoną i bedzie mozna powoli prac ciuszki.

Olusia zrób sobie dietkę skoro Cie mdli moze Ci coś zaszkodzilo.

Agawaa no to super ze remoncik juz na finiszu ;-)

Kasik jakby Cie tak bolało dłuzej to moze podjedz na IP, lepiej dmuchać na zimne.

To ja dziś tez sie pochwale swoim brzuszkiem, zauważylam ze juz nie widzę nic jak sie golę na dole hihi, a tak to nie przeszkadza mi tak bardzo, w sobotę nawet pedicure sobie sama zrobilam :)
2014-12-08 10.59.19.jpg

Załączniki

• 2014-12-08 10.59.19.jpg
    2014-12-08 10.59.19.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 82
montana robie diete, nie mam wyjscia... nie jadlam wczoraj nic takiego co moglo mi zaszkodzic.. no ale nigdy nie wiadomo co i jak...:tak: brzusio sliczny..... ja tez musze cyknac fotke...:tak:

Magda
no to dziś i ty bedziesz mieć szafę złożoną - super :tak:

reklama
Hej!

u nas ok. 12.30 malarze sobie poszli, bo szpachla i grunt nie schnie, wilgoć na dworze, poodkrecalismy kaloryfery, fachowcy jutro rano wrócą. Kot szcżesliwy w tych wszystkich rupieciach, bo dziur ma duzo do odwiedzenia:)) ja troche zaczelam papiery segregować, ale.... To chyba nie ma sensu - chyba po kolei jak juz meble poustawiam, to będę segregować i wyrzucać i próbować upychac. Bo narazie, to tylko bałagan sie zwiększa.

Ale macie piekne brzuszki! Napatrzec sie nie mogłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry