• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
liska ona jest zamknięta :)
IPJeRHDv7bb.png
Zamknięta
Wszyscy mogą wyszukać grupę i sprawdzić, kto do niej należy. Tylko członkowie mogą widzieć posty.

mogę jedynie tajną zrobić i będzie miała funkcje:

Tajna
Tylko członkowie mogą wyszukać grupę i widzieć posty.

eleni, o właśnie o tajną mi chodziło , źle się wyraziłam :) Moi znajomi widzą że przynależe do tej grupy, nie widzą postów etc ale widzą osoby które tam są. Moim zdaniem większa prywatność jest przy tajnej, niektóre dziewczyny mają profile ustawione na publiczne, więc po co ktoś nieznajomy ma czytać ich profil .

Aisa, powodzenia na wizycie, żeby maluszek się ukazał ładnie, a nie pleckami ;-)

Ona, dziś Wasz wielki dzień, powodzenia i jak się ogarniesz i odzyskasz trochę sił, to daj znać jak u Was :-)

A mój maluszek chyba dzisiaj się odezwał:) Rano po jedzeniu oczywiście też słodyczy, bo jakby inaczej, odczułam takie bardzo delikatne pukanie w dole brzucha. Tak jak leżałam na plecach, to z kilka razy i takie bardzo leciutkie. Mam nadzieję, że to to, bo tak mi się wydaje :tak:

Smerfeta, my mamy taco warrior. Spacerówka wydaje mi się dosyć spora :)

Ostatnia edycja:
Hejka!
Ewelina to chyba zależy od szpitala, bo tam gdzie chcę rodzić dają takie jednorazowe butle z mm. Ale chyba na wszelki wypadek bym wzięła

Anulla wózki tako wizualnie bardzo mi się podobają, warrior też :) tylko na żywo trochę straciły w moich oczach bo są dość niskie. Niestety wszystkich modeli nie widziałam. Riko podobał mi się ale później wyczytałam że ma niskie oparcie w spacerowce - 40 cm, a wszystkie wózki mają ok 50 cm, więc dziecko długo w nim nie pojezdzi

no to rzeczywiście trochę pochodzicie za wózkiem. Mi pasuje mam 168cm i jest ok. A z tego co patrzyłam w sklepie, to większość jest podobnej wysokości i nie widziałam żadnego wyższego. Albo nie zwróciłam na to uwagi. :confused2:

reklama
Anulla gratuluje pierwszych ruchow, takie pukanie to wlasnie to. Moj synek jest malo ruchliwy bo czuje go raptem 3-5 razy dziennie.

Ona zbliza sie godzina zero, kciukasy i czekamy na relacje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry