montana8
Pełna nadziei
Ona juz za niedługo utulisz swojego Antosia
, ale cudaśnie. Kciuki za bezproblemową CC. I cioteczki czekają na wizytę.
Smerfeta ja mam wózek Pajero Adamex juz Ci pisalam chyba kiedyś że jest wysoki. Co prawda ja mam 169cm, ale moj M jest wyzszy i inne wozki śmiesznie wyglądaly, z reszta ja tez dziwnie sie czulam np przy Jedo Fyn gdzie gondola zaczynala sie od kolan. Czulam sie jak olbrzym
Kasik po 24 tc Twoj maluszek pokaze na co go stać, jak czytalam ze od 24-28 tc jest najwieksza aktywność dziecka to sie zgadza w 100%, no moze tylko sprzeciwiłabym sie, ze do 28 bo mam wrazenie niekiedy że moja Zosia malo śpi tylko baraszkuje w tym brzuszku non stop
.
Ehhh jak dla mnie ciąża za szybko leci, cudowny jest to stan ;-). Zamowilam wczoraj literki nad łózeczko takie ze styroduru, ze strony co Esiek z Magdą zamawiały, a jest teraz promocje bo przesylka darmowa i literki za 10 zl, a wczesniej byly za 13 zl :-). Ciekawe kiedy przyjdą.
, ale cudaśnie. Kciuki za bezproblemową CC. I cioteczki czekają na wizytę.Smerfeta ja mam wózek Pajero Adamex juz Ci pisalam chyba kiedyś że jest wysoki. Co prawda ja mam 169cm, ale moj M jest wyzszy i inne wozki śmiesznie wyglądaly, z reszta ja tez dziwnie sie czulam np przy Jedo Fyn gdzie gondola zaczynala sie od kolan. Czulam sie jak olbrzym

Kasik po 24 tc Twoj maluszek pokaze na co go stać, jak czytalam ze od 24-28 tc jest najwieksza aktywność dziecka to sie zgadza w 100%, no moze tylko sprzeciwiłabym sie, ze do 28 bo mam wrazenie niekiedy że moja Zosia malo śpi tylko baraszkuje w tym brzuszku non stop
. Ehhh jak dla mnie ciąża za szybko leci, cudowny jest to stan ;-). Zamowilam wczoraj literki nad łózeczko takie ze styroduru, ze strony co Esiek z Magdą zamawiały, a jest teraz promocje bo przesylka darmowa i literki za 10 zl, a wczesniej byly za 13 zl :-). Ciekawe kiedy przyjdą.