• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ona juz za niedługo utulisz swojego Antosia :rofl2:, ale cudaśnie. Kciuki za bezproblemową CC. I cioteczki czekają na wizytę.

Smerfeta ja mam wózek Pajero Adamex juz Ci pisalam chyba kiedyś że jest wysoki. Co prawda ja mam 169cm, ale moj M jest wyzszy i inne wozki śmiesznie wyglądaly, z reszta ja tez dziwnie sie czulam np przy Jedo Fyn gdzie gondola zaczynala sie od kolan. Czulam sie jak olbrzym :-D

Kasik po 24 tc Twoj maluszek pokaze na co go stać, jak czytalam ze od 24-28 tc jest najwieksza aktywność dziecka to sie zgadza w 100%, no moze tylko sprzeciwiłabym sie, ze do 28 bo mam wrazenie niekiedy że moja Zosia malo śpi tylko baraszkuje w tym brzuszku non stop :tak:.

Ehhh jak dla mnie ciąża za szybko leci, cudowny jest to stan ;-). Zamowilam wczoraj literki nad łózeczko takie ze styroduru, ze strony co Esiek z Magdą zamawiały, a jest teraz promocje bo przesylka darmowa i literki za 10 zl, a wczesniej byly za 13 zl :-). Ciekawe kiedy przyjdą.

reklama
Anulla gratki pierwszych ruchów :-) super uczucie :-)

a mnie intuicja nie zawiodła :-). Będzie synuś, Marcel Marek :-). Jesteśmy szczęśliwi, szczególnie tatuś bo ma dziś urodziny i lepszego prezentu nie mógł dostać :-)
Okazało się, że mam małego krwiaczka, ale już się prawie wchłonął i widać było, że jest to stary krwiak. Nie miałam nigdy plamienia żadnego, ale też dużo leżałam.

Ostatnia edycja:
montana a dla mnie ciaza powinna trwac max 4-5 miesiecy, ten codzienny strach mnie wykonczy. Ciagle wslu****e sie w swoj organizm i kazde uklucie czy inna dolegliwosc przyprawia mnie o ogromny stres. Tak bym chciala juz tulic synka do piersi i wiedziec, ze jest zdrowy i bezpieczny.

Aisa, to gratuluję synka :tak:
Kasik ja mam podobnie. Też bym chciała żeby ciąża trwała max 6 miesięcy i mieć już maleństwo przy sobie. Szczególnie, że mam problem z wyborem jaki poród, bo boję się naturalnego ze względu na ból i dziecko, a cc może być gorsza dla mnie ze względu na zrosty po operacjach. Chciałabym przespać całą ciążę, mieć już wszystko gotowe i obudzić się z maluszkiem przy boku :-D

montana, patrzyłam też na jedo fyn, bo moja koleżanka ma i mi polecała jako wózek nie do zdarcia. Ale jest tak ciężki, że nie dało się go prowadzić 1 ręką i trzeba było się oswoić z nim żeby nauczyć się jego prowadzenia. Akurat koleżanka miała jedo fyn 4 kids. Z wyglądu bardzo ładne:)

mój dowiedział się o pozytywnej becie też w swoje urodziny. Miał przeczucie, że będzie chłopak, bo nie mogłam patrzeć na słodycze i tylko mięso jadłam. To mnie trochę zmyliło, ale gdzieś w głębi ducha wierzyłam w dziewczynkę. No i na mikołajki dowiedzieliśmy się, że chyba dziewczynka. Oby nie zmieniło się to już, bo różowe rzeczy kupuję :tak:

Anulla gratuluje pierwszych ruchow :tak:

Ona juz za niedługo utulisz swojego Antosia :tak:

Aisa gratuluje chlopaka !! :tak:

Kasik
ja bym tez chciala zeby ciaza trwala 5-6 miesiacy, tez sie wsłu****e w organizm i kazde ukucie, pobolewanie itp to juz mam 1000 mysli na minute.. chcialabym miec juz maluszki przy sobie...a tak to mysle i mysle i boje sie....:tak:

Aisa, gratuluje chłopczyka !!
Anulla, to takie pukanie to są własnie ruchy maluszka ! Gratuluje !! Teraz juz sie bedą zdarzać czesciej i mocniej ;-)
Mój mały to taki ruchliwy że mi brzuch potrafi falowac tak sobie imprezuje w brzuszku. Kopniaki mi sprzedaje za darmo.Czuje jak się obraca, przemieszcza. I ja sie zastanawiam kiedy on spi bo i rano potrafi nadawac, i popołudniu no i oczywiscie wieczorem.
Ostatnio chwaliłyscie sie brzuszkami to i ja się dzis pochwale ;-)

Załączniki

• 20141208_174852.jpg
    20141208_174852.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Montana dzięki, zapisałam sobie nazwę, poszukam go w sklepie

Anulla wózki są różnej wysokości, my akurat zwracamy na to uwagę bo M ma prawie 2 metry. A właśnie cieszę się ze poczulas córcie :)

Kasik ja też ciągle coś se wkrecam i boję się. A to że mala rusza się tak mocno i tak dużo, to może coś się małej stało, bo chyba aż tak to dziecko nie skacze? a innym razem martwię się tym że za mało się rusza. I weź tu babie dogodz ;)

Aisa gratuluję synka :)

Kotuska na tel nie widzę brzuszka :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry