• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kotuska i Emilia śliczne brzuszki.

Aisa gratki synka ;-), widzisz jednak moje spostrzerzenia do wielkości brzuszka i płci sie sprawdza :-D.

Anulla nie pogratulowalam Ci ruchów Twojego szcześcia;-).

Olusia pokaż nam swój brzusio :tak:.

Ona pewnie juz tulisz swojego skarbka.

Ja dziś sie zmartwilam bo od jakiegoś czasu waga mi nie drgnie, jest caly czas 60kg. Ale brzuch rośnie to najważniejsze.Mam nadzieje że moje dziecię kochane nie jest głodne i rośnie odpowiednio. Ja jem naprawde duzo, a o słodkich grzeszkach to juz nie wspomne, dlatego dziwi mnie ta moja waga. Dobrze ze mam wizyte 22.12 to bede spokojniejsza.
A ja wysprzatalam calą kuchnie, łącznie z wymyciem lodówki i wszytskich szafek. Ojj to juz nie ta kondycja :laugh2:

Emilia, śliczny brzuszek, spory już i maluch pewnie ma coraz mniej miejsca, to się rozkopuje ;-)
montana, ja przytyłam 1kg, a też jem za dwoje i już myślałam, że waga się popsuła. Widocznie mamy taką przemianę materii i nasze dzieci z nas czerpią, więc waga stoi w miejscu:) Będzie mniej zrzucenia po porodzie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry