• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Emilia, zgrabny brzusio ;)

Anulla, co do ruchów to też wyczekiwalam i leżała na plecach żeby czuć jak najczęściej, a teraz proszę małą żeby dała pooddychac lub żeby wyjęła kończyne z żeber lub (nie wiem jak to robi) ale z nerki prawie ;)

Smerfeta, śliczny już brzuszek ;)

reklama
Smerfeta śliczny już brzuszek ;-)

Emilia zgrabny brzusio :tak:

montana musze sie zebrac zeby zrobic zdjecie brzuszka, ostatnio jakos mi sie zwiekszyl i to zdecydowanie... :tak:

elleni mam mam fotki... to prawda nie dodawalam na forum ale wstawie do naszej grupy tajnej ;-)

A mnie dzis motylki kopią ale jestem spokojniejsza i wierze ze jest wszystko dobrze..:tak: w poniedzialek mam echo serduszek moich pociech i mam lekka treme...a 2 dni pozniej wizyta...

Kasik może będziemy należały do tej grupy kobiet, u których zrzucenie kilogramów nastąpi tylko na skutek diety kobiety karmiącej i spacerów z wózeczkiem :happy:

Olusia ciekawa jestem jak to jest jak tak z dwóch stron kopią dwa maluszki :-D brzuch pewnie skacze po obu stronach a one tak przy okazji i sobie ciosy zadają :-D

Ostatnia edycja:
Ona - gratulacje! Kawał chłopaka z Antosia!

Dziewczyny nie przejmujcie się małymi brzuszkami - ja przez całą ciążę przytyłam 9 kg a mały ostatnio ważył 3500. A też się nie oszczędzałam w jedzeniu , ale jadłam dużo warzyw, owoców, dużo wody piłam . minusem małego brzucha jest to że maluszkowi jest ciasno pod koniec i tak jak któraś pisała czasem proszę żeby przestał się kręcić bo to zwyczajnie boli :) Ale wszytko jest do wytrzymania.!
Co do wózków mu mamy Navington galeon- oboje jesteśmy wysocy, gondola jest spora, wózek ma amortyzatory - ale nie m skrętnych kół- ja tego akurat nie chciałam. Nie kupowałam też spacerówki, bo potem chcę całkiem inną, niż ta z kompletu.
Jeszcze tylko 5 dni ;)

Emilia, kotuska, smerfeta, śliczne brzuszki :)

Ona, gratuluje synka . Ale długi jest ;) juz przeskoczył na starcie ubranka 50-60cm hihi

Aisa79, gratuluje synka . Jak sie czujesz ogólnie ?

Anulla, fajnie ze czujesz ruchy ;) ja czuje od czasu do czasu takie bąbelki ale mam nadzieje ze na święta dostanę prezent w postaci konkretnego kopniaka :)

reklama
Lisska właściwie to czuję się naprawdę dobrze. Nie meczą mnie szczególnie żadne dolegliwości od początku ciąży :-) . Teraz trochę kręgosłup się odzywa, trochę biodra, budzę się często w nocy i nie mogę zasnąć. Nie narzekam :-) . U Ciebie też chyba od początku ciąży było ok? Chyba dobrze pamiętam :-)

Pytałam się jeszcze wczoraj gina, która robiła mi usg i opisywała wynik moich badań prenatalnych i była zaskoczona, że genetyk tak wyjechała mi z tą amniopunkcją. Ryzyko trisomii 21 mam niskie i jest w porządku i już :-)

Ona gratulacje synka :-). Duży chłopak :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry