• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda a mogłabyś zdradzić jakiej firmy jest ten termometr?

Kasik nie możesz powiedzieć że nic nie masz, skoro masz 2 worki ubrań ;-) może jeśli chodzi o ubranka, jest tam wszystko czego potrzebujesz

Smerfeta obawiam sie, ze w tych workach sa rzeczy troche wieksze, nie dla noworodka. Musze sie do nich dokopac, posegregowac i wyprac.

Ostatnia edycja:
Kasik wyślij mi na priv swój adres mailowy to wyślę Ci listę potrzebnych rzeczy jaką otrzymałam od koleżanki. W niektórych pozycjach są podane nazwy firm ale to wiadomo - kwestia własnej weryfikacji.

Smerfeta dzieki, wyslane. A powiedz mi prosze czy to prawda, ze w Swissmedzie zamkneli porodowke? Cos wspominalas jakis czas temu ale nie wiem czy dobrze zrozumialam.

Kasik mail wysłany :)
Moja siora mówiła, że ma być zamknięta porodówka. Nie przyjmowano już nowych pacjentek, wszystkie były informowane o zamknięciu. Jak im to wyszło to nie wiem, dowiem się pewnie za tydzień

Smerfeta na ich stronie nie ma zadnej informacji o zamknieciu. Moj doktorek tez nic nie wie na ten temat, twierdzi, ze jedna z jego pacjentek planuje porod wlasnie tam.

reklama
Może planuje ale pytanie czy już się zapisała? Zgodnie z tym co mówiła mi siostra, która tam pracuje, informowano pacjentki, że porodówka ma być zamknięta. Była po prostu nierentowna. Inna sprawa, że były pewne plany do tego miejsca, może swissmedowi nie udało się i na dniach stwierdzili, że zmieniają zdanie. Jakby co, można w poniedziałek tam dzwonić i pytać (moja siostra ma teraz urlop)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry