• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mundek gratulacje mamusiu :)
Ja ukladałąm ciuszki juz prawie wszystko mam poprane i poprasowane. Część ciuszków kupywalam nowe, czesc na allegro uzywane i troche dostalam od kolezanki. Najwiecej mam pajacykow i spodni nie che sklamac ale pajacykow to mam ok30-35sztuk a spodni 20-25szt,ale w rozmiarach tak do4m-cy przynajmniej tak mysle...

reklama
Mundek i ja gratuluję mamusiu :tak:

Kotuska aaale ubranek!!!! wow! ja też mam tylko ubranka ale o wiele mniej ;-) cała rodzina wstrzymuje mnie z zakupami a później wyjdzie że obudzę się z ręką w nocniku :confused2:

Hope pokoik na prawdę śliczny :tak:

Dobrze że napisałyście o tych materacach bo też poszukuje właściwego. Koleżanka polecała mi właśnie piankowy bo najlepiej oddycha, najłatwiej wietrzyć i nie uczula. A wcześniej też myślałam o gryczano - kokosowym ale skoro trafiają się robaki to w życiu! Ten Hevea duoactivia wygląda super i ma aż 10 cm grubości, super sprawa. Tak poza tym to głowie się jeszcze nad wyborem rozmiaru kołderki do łóżeczka, termometru, rożka (usztywniany czy nie) iii wiele innych drobnostek ;-):blink: nooo i jeszcze zastanawia mnie to, czy powinnam mieć sporo ubranek w rozmiarze 56 skoro dr szacuje że Aluśka finalnie będzie ważyć 3500 - 3600...

Dziewczyny ja jeszcze nie mam nic dla mojego synka :( Chyba czas zaczac kompletowac wyprawke. Mam 2 worki ubran po moich chrzesniakach gdzies na dnie garderoby, musze je wykopac i zobaczyc czy cos sie nadaje. Nie moge sie zdecydowac na meble i kolor scian a od tego powinnam chyba zaczac ;)

Materacyk właśnie chyba piankowy kupimy ;) skoro tej firmy HEVEA polecacie. Mają też cały piankowy bo ten duo jest nam zbędny bo młoda zacznie spać w łóżeczku jak będzie miała z 5~6 miesięcy.

Smerfeta, termometr mam z superpharm był w promocji po 50 zł ;) bezdotykowy. Na razie na nas sprawdza się zobaczymy jak będzie później.
Rożek położna w szkole rodzenia wogóle odradzala albo jak już to miękki.
Co do ubranek to sama nie wiem ;) mam chyba 5 kpl na 56.

Kasik, chyba czas już zacząć z wyprawka ;) jesteś już sporo po połowie teraz to minie jak mrugnięcie okiem :)

Magda walcze teraz z remanentami w 4 firmach, jak skoncze wezme sie za wyprawke.

Dziewczyny macie moze jakis spis co jest potrzebne? Bo ja szkole rodzenia zaczynam dopiero w polowie lutego a do tego czasu chcialabym miec juz wiekszosc kupione.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry