• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mundek Gratulacje !!! To mamy piewsze dzieciątko na forum w 2015 roku !!!

Odnosnie wyprawki to ja jestem jeszcze daleko w polu. Remont dopiero przed nami.Kupione w sumie nic nie mam oprócz ubranek. Ale tu to az sie sama zaskoczyłam.Zrobiłam ostatnio porzadek aby zobaczyc co mi sie udało uzbierac i na zdjeciu ponizej jest efekt. Większosc rzeczy dostałam od kolezanki,troche kupiłam, troche wyhaczyłam na aukcjach i ciucholandzie.A pomyślec ze na początku listopada mój Kropek nie mial ani jednego ubranka.... Oby z resztą wyprawki tez mi tak sprawnie poszło.... :-D

Załączniki

• 20150102_171516.jpg
    20150102_171516.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Mundek gratulacje. Jak bedziesz mieć siły i czas napisz wrażenia po porodzie :-)

Kotuska łooo matko ale uzbierało Ci sie ciuchów, z resztą wyprawki pójdzie juz jak z płatka. Ja najpierw kupowalam nieśmialo ciuszki a jak wpadłam w ten rytm to migusiem sie uzbieralo prawie wszystko. Teraz zostaje mi tylko ta apteczka.

No właśnie dziewczyny co kupujecie do apteczki dla maluszka??
Ja narazie nie mam nic: wiem ze trzeba sól fizjologiczą, gaziki jałowe, ocyenisept. A czy cos jeszcze?

Mundek gratulujemy! Witamy Jasia na świecie.

Ja w tym tygodniu jade do koleżanki po wyprawkę - sa 3 wory, zobaczymy co tam bedzie. I powoli sie zabieram za pranie.

Ja po ubranka jadę do koleżanki 6 stycznia i wtedy będziemy mieli już łóżeczko.
Wy już jesteście sporo do przodu z wyprawką i ubrankami, a u nas stanęło to w miejscu i mało kupujemy. Ale pewnie jak wpadniemy w szał zakupów, to też mi zabraknie miejsca gdzie to wszystko pomieścić:)

Pisałyście o pieluchach - moja mama zatrzymała 30 pieluch tetrowych z wyprawki, więc one są w moim wieku i na pewno będą lepsze niż te co piszecie, więc na szczęście nie muszę ich kupować. A tyle ich będę miała, że nie muszę się martwić czy zabraknie:)

Ostatnia edycja:
STYCZEŃ
1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
4. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
5. Bibi1 (21 styczeń) córka Bianka
6. Oktavi (22 styczeń, USG 8 styczeń) córka Jagienka
7. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
8. ewelina.br (4 luty) syn Filip
9. Medalikara (14 luty) córka Helenka
10. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
11. montana8 (2 marzec) córka Zosia
12. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
13. Syllkaa (11 marzec) syn
14. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
15. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
16. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
17. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
18. Kasik36 (10 kwiecien) syn
19. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
20. Liskka (12 maj) syn
21. Anulla28 (18 maj) córka
22. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
23. anula86@ (29 maj)

No to styczniowki która pierwsza teraz ;) teraz to wszystko loteria uzależniona od naszych bobasow ;) Tylko Emilia masz cc chyba nie?

I ważna sprawa ... chętnie przekaże zaszczyt prowadzenia kalendarza jakiejś dziewczynie z końca listy ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry