• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hope84 cudowny przygotowałaś pokoik... a wozek rewelacja !!:tak:

liskka oooo jakie fajne rzeczy :tak:

Aisa no prosze juz kompletujesz swoja wyprawke...:tak: super... czas powoli :-)

A mnie cos dzis caly dzien boli brzuch, albo podbrzusze bo juz sama nie wiem...:baffled:

reklama
Kasik, te grubsze po praniu też są miękkie i wyglądają lepiej niż te cienkie bo z nimi to wstyd gdzieś wyjść. Zapakowalam je do torby do szpitala do otulenia małej tuż po porodzie bo jak się ubrudza to w kosz od razu ;)
A flanelki mam dwie takie wyjątkowo miekkie że sama bym się do nich tuliła ;)

Cześć wszystkim po świętach i nowym roku ;-) troche zajelo mi nadrobienie was,
hope pokoik twojej córeczki zapadł mi w pamięci, super wygląda i chyba sporych wymiarów jest, u nas pokój który jest przeznaczony na (chyba) małą nie należy do małych i zastanawiam się jak to zrobić żeby pusto nie wyglądał a znowu nie chce urządzać na maxa bo przez ok 5 m-cy będzie z nami, zobaczymy mamy jeszcze chwile :-) a twój wózek to 2w1 czy 3w1?
olusia mnie niestety też coś pobolewa :-( od wczoraj, nie wiem czy to jajnik czy macica, ale martwię się i pewnie jutro lekarza nawiedze, nawet nie umiem określić czy to ból czy klucie sama nie wiem,

Magda z tymi pieluszkami to masz rację. Myślalam że to ja kupiłam jakieś tandety. Niby ładne bo we wzorki, ale po praniu to az w szoku byłam, zrobiły sie mega niekształtne, no ale na szczęście żelazkiem je ponaciągałam i nie ma az takiej tragedii heh. No a te flanelki cudowne, mile, nie stracily koloru, ani kształtu po praniu. Ale nie wiem czy dokupić ich więcej, mam 2.

Montana, co zabawne to tanie pieluchy z textil marketu w sowki są lepsze niż dwa razy droższa z hurtowni. A kiedyś pieluchy się gotowało i były dobre a te teraz wygotowac to tylko te brzegi szyte by się chyba wyciągnęlo :) hahaha

Ja mam 8 tetrowek, akurat sa w rożnych rozmiarach, większość biała lub jasnoniebieska. flanelowych mam 2. Myśle ze wystarczy a zawsze jak cos to można dokupic .
A i mam jesCze takie cos pieluszkowe dwustronne do karmienia, jak maluszkowi ma sie ulać, mam takich 3 ale to jest gadżet po prostu bo normalnie można tez użyć tetrowki :-)
Zobacz załącznik 661877

Cześć Dziewczyny!

widze temat wyprawkowy juz na całego. Ja w aptece Gemini kupiłam tetry i tez sa do d.... Takie cieniutkie, każda pojedyncza nitkę znać. Gdzie te stare prawdziwe pieluchy tetrowe? A jeszcże ich nie prałam.

Genna jak sie czujesz? Kiedy ze szpitala wychodzicie?

Mundek i jak tam u Ciebie? Bo coś sie nie odzywasz. &&&&&&&& za Was.

reklama
To ciekawa jestem co wyjdzie z moich tetrówek po praniu ale pewnie to co piszecie. Kupiłam 3 szt na razie. Widziałam jeszcze pieluszki dwustronne tzn z jednej strony flanelka, z drugiej ceratka. Kupię też samą flanelkę, z 3 szt. Właściwie to nie wiem ile takich tetrowych pieluszek będzie potrzebnych. Zawsze mogę dokupić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry