• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Porównywałam cenowo obie farby i wychodzi min sigma drozej ale jest lepsza farba niz beckers tyle tylko,ze nie ma gotowych kolorow tylko i wylacznie z mieszalnika...natomiast beckers ma gotowe kolory choc nie jest ich za duzo. Kupujac gotowy kolor z beckersa wychodzi duza roznica na 5l farbie ale wybierajac juz kolor z mieszalnika to różnica tylko 10-20zl takde te sprawy trzeba przemyslec....a i polecam kupowac farby w renomowanych salonach ze wzgledu na używane mieszalniki a nie jakies składaki...acha co do koloru z sigmy to wychodzi ciemniejszy niz na palecie barw...moj np w wiaderku wygladal jak taki brudny bialy a malujac dwa razy sciane tzn regips wtszedl jasny siwy...w jazdym swietle wygląda inaczej jakby wpadal w niebieski w innym w fiolet a przy tym różu wyglada slodko. Wczesniej ściany byly w kolorze cafelatte...farba super kryje praktycznie za pierwszym razem bylo ok ale wolalam malowac dwa razy aby uzyskac ciemniejszy kolor...farba bardzo wydajna :-)

Hope fura niezła :) a tą farbę to ja miałam w sypialni tylko wcześniej , 5 lat temu nazywała sie inaczej, teaz odświeżyliśmy kolor , bo Franek przejmuje nasza starą sypialnie :)

Wozek wyglada fajnie,zobaczymy jak bedzie z użytkowaniem...w zestawie pokrowiec ns nóżki fo spacerowki,folie przeciwdeszczowe,moskitiera i przewijak w torbie...

Kasik potwierdzam , komplet wanna i stojak z OkT jest bardzo stabilny , czworaczki bydgoskie dostały i sa zadowolone, mieli wcześniej inna i była bardzo chwiejna. Ważne by kupować komplet od jednego producenta. Ja bede miała tez z OKT , koleżanka pracuje tam (wymyśla te wszystkie rzeczy) i obiecała wszystko z OKt :) ja wybrałam serie z Kubusiem puchatkiem- białą :)

W środę kupiłam wanienkę z OKT. Chcę jeszcze do niej zamówić wkładkę anatomiczną ale to już przez internet bo w sklepie nie widziałam. Zaczynam też kompletować wyprawkę bo to już najwyższa pora. Kupiłam przewijak, parę pieluszek tetrowych, sobie koszulę do karmienia. To tak na dobry początek :-) . Łóżeczko i meble mam wybrane i za jakiś czas będę zamawiać.

Hope bardzo ładny pokój i wózek :-). Rady co do farby na pewno będą przydatne bo mnie również czeka malowanie a wiadomo, że farba musi być bezpieczna. Z beckersa faktycznie jest mały wybór kolorów i nie ma takiego jaki by mnie interesował.

Załączniki

• 1420154654690.jpg
    1420154654690.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 76
  • 1420154672483.jpg
    1420154672483.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 84
  • 1420154702660.jpg
    1420154702660.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 77
Hope, super że się odezwałaś, bo myślałam o Tobie. Chciałam nawet pisać do Kwiatu Lotosu, czy coś wie.
Bardzo ładny duży pokoik, fajny wózek.

Co do farb, radzę do pokoju dziecięcego brać ekologiczne, Beckers taki chyba jest, ja go wybrałam i polecam. ;-)
Najlepszego w Nowym Roku dla Nas wszystkich i naszych maluszków.

Ja chyba będę jedyna która nie bedzie mieć wanny na stojaku :P Nie podobają mi sie takie ogromne wanienki i u nas tez z miejscem problem , jak zwykle :-)
Hope84, a ty jesteś w naszej grupie na fb? A pokoik śliczny , podoba mi sie taki styl. Wyglada ładnie i świeżo, a za razem przytulnie .

Ostatnia edycja:
reklama
Liskka, nie będziesz jedyna bo ja tez nie mam stojaka ;)
Będę wanienke stawiać na stole, a na stojak miejsca brak ;)

Hope, wózek rewelacja ;)
Też oglądałam je w internecie ale w sklepie nigdzie nie było żeby dotknąć.

Naszą wanienke mąż wybierał ;) chyba jedyna rzecz która sam wybrał :) Z firmy tega baby z wbudowanym termometrem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry