• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Smerfeta jak przystalo na blizniaczke forumowa jakos mnie to nie dziwi ;) Szczotkuj dokladnie, nawet jak boli i plucz woda utleniona (pol lyzki na pol szklanki wody), u mnie pomoglo, odpukac.

reklama
dziewczyny jakby ktoras chciala mam na sprzedanie pampersy z happy 1 newborn te z wycieciem na pepek od 2 do 5 kg 2 pelne paczki za 3o zl jak cos to pisac:) i ciuszki rozm. 56 i 62 oraz 2 beciki usztywniane :) cena do uzgodnienia

Ostatnia edycja:
mam na sprzedanie laktator reczny firmy NUBY ( TYLKO BYL RAZ UZYTY ZNACZY SIE WYPROBOWANY)

w sklad zestawu wchodzi :
-laktator Comfort z prostą szyjką silikonowego lejka, higienicznym pokrowcem i podstawką
- butelkę Natural Nurser™ 240 ml ze smoczkiem w kształcie piersi, zakrętką i osłonką na smoczek
- silikonowe wieczko
+ GRATIS DODAJE OPAKOWANIE WKLADEK LAKTACYJNYCH
cena do uzgodnienia

DSC_0156.jpg

Załączniki

• DSC_0156.jpg
    DSC_0156.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 61
Przejrzalam ciuszki po moim chrzesniaku i jestem pod wrazeniem, wiekszosc sama mu kupilam. Urodzil sie pod koniec marca wiec pora roku akurat :) Samych pajacy od 50 do 68 jest 18 szt, do tego body z dlugim rekawem 13 szt, z krotkim chyba tez tyle, spodenek chyba z 10, sweterkow i bluz tez okolo 10. Jest tez super kurteczka jeansowa z szarym, bawelnianym kapturem 0-3 miesiace ;) kilka czapek, bucikow, skarpetek. A i jest tez fajny, cieply kombinezon i spiworek. Wiekszosc rzeczy wyglada jak nowe, tylko kilka bodziakow ma plamki po jedzeniu, ciekawe czy po 5 latach zejda w praniu ;)

Kasik, u mnie podobnie, mam cały zestaw ciuszków po 10-letniej siostrzenicy. Nadal modne ;) Akurat pasuje, bo dziewczynka. Nawet łóżeczko dostaliśmy. Ledwo wyblagalam siostrę, żebym mogła SAMA kupić pościel itp ;) Niech mi nie zabiera całej radochy, o!
Pochwalę się jeszcze, że w piątek kupiliśmy wózek! Cóż to były za dywagacje, ile wybierania, jakie emocje. Szał, szał. Mój znakomity małżonek podszedł do sprawy jak do kupna samochodu. W sumie to on będzie głównie z wózkiem jeździł, wiec ja wybrałam tylko kolor :) Jest kremowy, ha.

Kasik no widzisz, prawie wszystko masz :) do pełni bliźniaczego "szczęścia" brakuje byś i Ty dostała zgagę ;-) mam jednak nadzieję, że tego "szczęścia" nie zaznasz ;-)

Ona Twój synek wyrósł już nawet z ubranek 62??? :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry