Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

torba spakowana na patologie a osobno mam zestaw do porodu ( koszula i reczniki) i po porodzie (koszule i ręczniki) kosmetyczka spakowana uniwersalnie a tego dorzuciłam maść na brodawki i wkładki laktacyjne , podkłady poporodowe i wkładki (lignina) dają w szpitalu . Na kazdej paczuszce napisałam łopatologicznie dla M , "donporodu" , "po porodzie" hahaha wiecie jak to z facetami
, ja czekam na torbe ktora zamowilam, mysle ze do srody bedzie i tam spakuje swoje rzeczy, a na wyjscie sdla malutkiej naszykuje tez osobna torbe z ciuszkami. Kurcze pisalyscie ostatnio ze niktore z Was nie mialy doczynienia w opiece nad dzieckiem, ja tak samo
i troche sie boje. Szczerze nawet nie wiem co naszykowac na wyjscie ze szitala dla Zosi, zeby nie zmarzla,albo by jej nie przegrzac. Na pewno bedzie kombinezon ale co pod nim hmmm

ja dzis tez jade na echo serduszek i podgladanie szyjki... poza tym pol nocy nie spalam, 1000 mysli, zgaga... loooo matko.... !! teraz jestem nie tomna...