• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bziumelka zbliża sie twoja pora :) moze kapiel położę a jak nie to tylko czekac na takie skorcze co 6 min albo odejście wód i na porodówke :)
Aisa spioszek cudowny :)
Mówisz ze prawdopodobnie wozek od twojej koleżanki kupiłam :) ale ten swiat mały :)

Dzisiaj w koncu zrobiłam zdjęcie brzucholka :) zabiedbalam to troszke ostatnio , wiec sie pochwale
ImageUploadedByForum BabyBoom1421180381.979051.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421180381.979051.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421180381.979051.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Genna, super brzusio ;-)
Lisska, czasami mnie ciągnie po bokach, więc może te więzadła. Nie są to regularne bóle, ale czasami w nocy jak śpię, to przeszkadza. Może i się rozciąga. No i nie mogę spać na plecach, bo boli kręgosłup i wtedy właśnie brzuch. A na bokach ile można leżeć ;-).
Moja to kopie i czasami czuję jak się przekręca. Jak się z nią bawię, to jak kopnie to mi się zabawy odechciewa :-D

A z tymi zakupami to czasami śmiesznie wychodzi, bo my ostatnio kupiliśmy nosidełko dla malucha - takie zakładane do noszenia dziecka zamiast chusty i się okazało dopiero przy kupnie, że to od koleżanki z pracy, która jest na macierzyńskim teraz. A nie miałyśmy swoich numerów telefonu.

Tak, zdjęcie jest w 3D, niestety Marcel nie chciał pozować i ciężko było mu fotkę zrobić. Ale ja też nie lubię jak mi się zdjęcia robi więc pewnie synuś ma to po mamusi :-D

Genna tak myślę bo w sobotę pisałaś, że mąż jedzie do gdańska po wózek, a koleźanka w sobotę wieczorem mi opowiadała, że sprzedała wózek tego dnia i właśnie ktoś z B. po niego przyjechał. Skojarzyłam z Tobą :-). Brzuszek świetny i bardzo okazały :-)

Anulla brzuch mnie nie boli, ale mały czasem tak się rozpycha, że to potrafi zaboleć. Teraz jest główką w dół ułoźony i mam wrażenie czasem, źe gmera mi tymi swoimi rączkami w podbrzuszu :-)

Olusia ja nie pomogę z wynikiem cukru bo sama tego nie badałam.

Genna fajny brzusio, juz pokaźny.

Liskka ja mam śpiworek z Grobag, w uk jest to chyba jedna z najlepszych firm. Oprócz tego mam becik z Pl, a jakby to było mało to mozna zawinąć dzieciaczka w kocyk.

Apropo lezenia na plecach to ja do tej pory moge lezec i sie nie dusze. Wiec roznie to bywa.

reklama
Apropo poduszek do spania to kupiłam cebuszke ale mało kiedys jej używam, nie to ze jest zła ale jakos nie potrzebuje jej. Ale nie żałuje ze kupiłam bo nada sie do zrobienia gniazda dla dziecka, do karmienia, nauki siedzenia itp,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry