• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda no moze ale nie mam jak tego porownac :) Jedynie co wyczytałam że jesli ten sluz z krwia to czop to porod podobno do 48h, ale jesli to nie czop to juz sama nie wiem... Musze czekac.

Octavi cala moc dzisiaj z Toba, czekamy na relacje :)

Genna zdolna bestia z Ciebie, kacik Frania wyglada bajecznie :)

Agaawa ja tez jestem ciekawa czy to polozna prywatna do porodu?

Ja juz po badaniu krwi, wyniki beda po godz 17-tej. Musialam wstac wczesniej bo unas krew pobieraja do 9:30. Zrobilam morfologie, mocz, proby watrobowe i jeszcze cos co mi polecila pielegniarka na watrobe ale nie pamietam skrotu, chyba na litere G. O 12:40 mam wizyte u rodzinnego, niech mnie chociaz oslucha bo ten bol pod prawym zebrem jest coraz silniejszy a przy kaszlnieciu, kichnieciu lub wzieciu glebszego oddechu jak by mi ktos tam noz wsadzal, masakra :(

Genna piekne kocyki i ozdobki. Ładne kolory. Mnie koleżanka bedzie szyla ochraniacz i posciel z niebieskiego minky i bawełna w koty. Na razie wybieramy materiały:)

oczywiscie Dziewcxyny, ze położna prywatna. Środowiskowa państwowo należy sie po porodzie i to chyba jeden raz, takze o czym w ogóle mowa. Zreszta ja nawet w żadnej państwowej przychodni nie jestem zapisana. A w luxmedzie nie maja środowiskowej. Koleżanka mi ja poradziła, jest to kobita mniej wiecej w moim wieku, konkret z jajami. Mnie bardzo podpasowała.

Octavi trzymamy kciuki

Bziumelka coś jest na rzeczy u Ciebie. Może to to :-)

Kasik wyniki napewno będą dobre

Genna zdolniacha z Ciebie :-D

Ja za chwilę zacznę swoją przygodę z syropem Lactulosum na zaparcia. znacie taki syropek? Mam nadzieję, że mi to pomoże bo już u mnie jest źle w tych sprawach :-(

Kasik kciuki za wyniki i wizyte u lekarza. Na pewno wszystko jest Ok :-) .

Bziumelka no kurcze cos sie dzieje w koncu u Ciebie. Zaciskam juz kciuki.

Aisa ja nie slyszalam o tym syropku, ja ogolnie mialam chwile problem z zaparciami, tak to codziennie 2 jest :-), ale mi pomagaly suszone sliwki i maslanka badz kefir owocowy :-) .

reklama
Montana Oktavi dostanie wyprawke to powie nam co tam jest :)

Wiecie co ja mysle ze lepiej aby dostac raz porzadnych skurczy i jechac na porodowke niz tak jak ja mam ze organizm przez 3-4godziny daje ewidentne objawy a potem 15godzin sie wycisza. Ale wczoraj w nocy przypomniałam sobie jak to jest dostać @ ostatnia była w kwietniu i już zapomniałam jakie to uczucie....

Zreszta dziwnie teraz bedzie jak beda krwawienia po porodzie, pierwsza krew ktora bedzie leciec i nie sprawi mi smutku i zalu ze znowu porazka a bedzie to krew szczescia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry