• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda nie wiem czegoś podobnego do tego co maluszka nie widziałam w zara kids, sprawdź stronę ale mysle ze na wiosnę lato cos powinno wyjść.
Oktavi dla zdrowia Jagienki dacie radę jeszcze jedną noc przeżyć w szpitalu :) mam nadzieje ze tylko na wyrost lekarz was tam zostawił :) kciukaski za jagienke :)

Magda, dokladnie w zarze baby masz namiastke . Przesyłka stad to koszt ok. 60zl plus cena ubranka to koszt robi sie juz duży . Mogę podesłać ci stronkę na pw gdZie wysyłają za granice podobne ciuszki

Ostatnia edycja:
Oktavi kciuki trzymam za Jagienkę. Dopilnuj tylko by córcię dobrze przebadali w szpitalu, abyś później nie musiała już szukać specjalistów

Magda sukieneczka faktycznie super, jedna i druga. Trzeba mieć fantazję być coś takiego zrobić :tak:

Kasik to faktycznie gości masz super, tylko kobito wybrzydzasz ;-)

Liskka fajne wymyślne ubranka :tak:

Oktavi, na pewno jest wszystko dobrze ale lepiej sprawdzić. Kciuki żebyście mogły jutro wyjść do domku.:tak:

Lisska
sliczne ubranka...:tak:

szczerbatka, magda i bziumelka
... obijacie sie... !! :tak:

Liskka, będę śledzić kolekcję zary ;)

Olusia, Bziumelka ma rację to nie my się obijamy tylko nasze dzieci.
Ja dzisiaj nadzieję dostałam ;) pojechaliśmy sobie na obiad do knajpki i jak szliśmy było mi strasznie ciężko jak bym kamień dźwigala. Na miejscu brzuch zaczną twardniec i kręgosłupa zaczął mnie boleć. Mąż od razu zauważył że coś się dzieje ale ja twardo że nic że wszystko ok. Wróciliśmy do domu jeszcze ze dwa razy brzuch stwardnial i przeszło :(
Trzeba przestać czekać na jakieś "znaki" bo do głowy dostanę ;)

Ja czuję czkawke tak od 21-22tc i do dnia dzisiejszego ona wystepuje średnio codziennie (jednego dnia nie ma ale nastepnego jest dwa razy). Trwa to ok 5-10 minut i jest to zdrowe dla dzieciaczka wiec nie ma sie czym martwic, bo ono w ten sposób cwiczy. Od kilku ładnych tygodni to już nie tylko ja czuje ale i widze bo brzuszek sie rusza, ale moja córcia to jest bardzo aktywna, nie ma dnia abym sie zastanawiała czy sie rusza czy nie jedynie co to jest spiochem i pierwsze porządne ruch tak po godzinie 10tej :)

reklama
Medalikara, bo to sa ubranka na ulice :) jest ich pełno i taka moda na ubieranie, a w domu wiadomo na dresowo :)
W małych sklepach jest ich o wiele wiecej i w bardziej przystępnych cenach ( wiadomo jak na tutejsze warunki, nie da sie przeliczać tez wszystkiego na złotówki ) , na necie natomiast trzeba sie naszukać , nie znam takich konkretnych stron . Ja mało tez zamawiam na necie. Jak juz to na eBayu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry