Magda_7891
Fanka BB :)
Agaawa, ja miałam leginsy i tunike na wyjście zresztą to samo w czym pojechałam 
Staniki z alles są śliczne ale ja postanowiłam że kupię taki jak już urodze i będę karmić. Myślę że jak wybierzemy się z Zosią na pierwsze zakupy to matka sobie sprawi takie cudo bo w tym szmacianym to wyjść do ludzi wstyd
Masz super plany na walentynki
wywołanie porodu 
Jakoś nie mogłabym niuni nie umyć przed spaniem. Dupcia cały czas w tym pampersie a ona uwielbia wodę
Jest płacz przy rozbieraniu a tylko wodę poczuje na dupci i spokój od razu
leży rozłożona jak żabka
Chociaż słyszałam że niby nawet nie powinno się myć codziennie.
Staniki z alles są śliczne ale ja postanowiłam że kupię taki jak już urodze i będę karmić. Myślę że jak wybierzemy się z Zosią na pierwsze zakupy to matka sobie sprawi takie cudo bo w tym szmacianym to wyjść do ludzi wstyd
Masz super plany na walentynki
Jakoś nie mogłabym niuni nie umyć przed spaniem. Dupcia cały czas w tym pampersie a ona uwielbia wodę
. Poza tym moja lekarka idzie od 23.02 na urlop na 2 tyg wiec podejrzewam ze gdyby nie to to by kaza mi przyjsc za 2 tyg. Mowila tylko ze w razie jakbym sie zle czula lub podejrzewala ze juz sie zaczyna to mam jechac na IP.A ktg nie mialam ani razu. No nic zostalam sama ze soba, dobrze ze mam polozna do ktorej zawsze w razie jakichkolwiek pytan moge zadzwonic.