• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Milena, ja też już mam upatrzoną, tylko chcę zajechać do hurtowni dziecięcej u siebie i tam zobaczyć, bo z przesyłką kosztuje 30zł, a może za tą cenę dostanę na miejscu, to nie będę musiała zamawiać :)

Lilka, to każdy szpital ma inaczej. U mnie kobieta do cc jadła ostatni posiłek o 18.00 poprzedniego dnia i to wszystko. Zabronili jej jeść w dniu cc, nawet z samego rana.

Magda mam pytane czy ty informowałas Gamete o narodzinach Zosii? Bo ja dzisiaj dzwoniła. I jakaś niedoinformowana pani cos o ankiecie przebąkala, a ja jej mowię ze nie dostałam, to ona ze na wizycie po pokojowej pewnie dostanę , mowię ze nie chodzę do nich bo z innego miasta jestem to ona na to .... Aha to dziękujemy za informacje ..... Yyyyy na pewno nie zapamiętała mojego imienia i nazwiska jak sie przedstawiłam , wiec nie wiem jak prowadzą statystyki :/

I statystyki mają być wiarygodne... ehhh bez komentarza ;)
Byłam dzisiaj z Zosią w firmie ;) podbiła serca i szefa i szefowej. Na dzień dobry koncert w pampersa hahahaha później płacz bo głodna. A że jej wszystko wolno to karmienie w pokoju szefowej, a przebieranie na biurku koleżanki bo na "moim" była kawa i ciasto ;)
Szef zdjęcia jej pstrykal, a na pożegnanie włożył w fotelik 200 na pampersy ;) Oczywiście pytali kiedy drugie... no przecież im nie powiem od razu że w przyszłym roku bo po co ich załamywać jak taka miła atmosfera była hihihi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry