Kotuska, jeśli cukry w domu też tak nie będą szaleć, to jeszcze lepiej zaczekać. Z drugej strony może mogliby Cię potrzymać do 38tc. Ale wiadomo jak to jest w naszych państwowych szpitalach.
Liskka, zazdroszczę takich warunków w szpitalach
kiki, nie zazdrość, bo szybko minie okres ciąży, zanim się obejrzysz, pójdziesz na połówkowe, a potem już z górki i też będziesz kompletować wyprawkę i martwić się jaki poród wybrać
Kasik, ja narazie nie będę kłaść ochraniaczy, bo muszę zobaczyć jak mała będzie reagować na łóżeczko - bo może być tak, że np będzie chciała zasypiać tylko w wózku, bo też słyszałam, że tak dzieci potrafią. no i w koncu nie wiem gdzie jeszcze będzie spać. Chyba to wszystko u nas wyjdzie w trakcie.
dziewczyny ja narazie kupiłam 1 opakowanie małe pampersów tych najmniejszych - 1. Tam jest dosyć mało, bo chyba 30szt. I nadal nie wiem czy zakupić jeszcze 1 opakowanie takich małych, czy już dużo większe dwójek. Chciałam ten zakup zostawić na sam koniec ciąży żeby wiedzieć ile mała będzie ważyć, ale sama nie wiem. Ile w końcu wy macie?