• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Później będzie tak...
uploadfromtaptalk1427485904180.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427485904180.jpg
    uploadfromtaptalk1427485904180.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Kasik no nieźle Juniorek urósł! :-) a Tyobie ogolnie ile na wadze przybylo? U mnie w sumie było 12.5 kg a Alusia taka mała

2 kwietnia powitamy trójkę dzieci :-) tego pewnie jeszcze na forum nie było :-)

Smerfeta teoretycznie przytylam 13,5 kg ale mysle, ze wiecej bo jak przestalam brac steryd to woda ze mnie zeszla wiec te dodatkowe kg z przed ciazy powinnam dodac.

reklama
Moj doktorek mnie dzisiaj zaskoczyl. Jak negocjowalismy termin cc ja upieralam sie, ze cc wykonuje sie na 2 tygodnie przed tp a on na to, ze tak ale tylko w ciazach podwyzszonego ryzyka. Twierdzi, ze moja ciaza jest prawidlowa, fizjologiczna i nie ma takiej potrzeby, wowczas cc robi sie w 40-42 tc. Swoja droga ciekawe kto by dotrwal do tego terminu ;) Chodzi mi o to, ze powszechnie uwaza sie, ze ciaza po ivf jest juz ciaza podwyzszonego ryzyka. A moje krwawienie w 5 tc, plamienia do 16 tc, branie sterydu do 23 tc, duza waga dziecka to nie sa przeslanki, zeby stwierdzic, ze jest to ciaza podwyzszonego ryzyka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry