• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lilka lewatywa chyba po to, zeby nie zrobic 2 jak jeszcze znieczulenie dziala.

Joasia tragedii nie ma z tym cewnikiem ale takie nieprzyjemne uczucie, jakby caly czas siku sie chcialo.

reklama
Ja przy laparo miałam cewnik założony jak spałam i myślałam ze tu tez już na sali zakładają jak nie czujesz bólu. Kasik kciuki kochana już tak blisko żebyś zobaczyła synka !!!

Anull, nim się obejrzysz Kruszyna będzie z Tobą :) pewnie nie możesz się doczekać :)))
Jazzabel gratuluje podwójnego szczęscia :)
Majka poważnie? jaki ten świat mały. Dr Chrostowski prowadzi Mój "przypadek", natomiast drugi criotransfer przeprowadzała Dr Krysta. Wszyscy Ci lekarze są niesamowici, u każdego już zdążyłam być na wizycie hehe :) tak zdrowo Ci zazdroszcze,że Masz już Maleństwo ze sobą, przede Mną jeszcze długa droga.
Pozdrawiam.

Kasik, a to Ci psikusa zrobili. No ale już pewnie jesteś w trakcie zabiegu. Trzymaj się i czekamy na Juniora. Tylko dziwnie, że robili lewatywę, może dlatego że przesunęli godzinę. U mnie w szpitalu przed cc nie ma tego. Przed naturalnym tyko na życzenie.

Nacia, no nie mogę się doczekać, już bym chciała mieć córcię przy sobie, zeby trochę mniej się stresować o nią. Czas ten szybko minął i u Ciebie też tak będzie. Zanim się obejrzysz a będziesz tulić swojego maluszka :)

To jutro ważny dzień dla Kotuśki i Joasi :-)

Anulla28, Lewatywe przed cc niektóre szpitale robią bo po samym zabiegu możesz nie móc albo nie być w stanie wstać do toalety w razie czego :)

Kasik36, szybkiego rozwiązania :-)

reklama
Jazzabel, gratulacje! i pełen podziw za poród naturalny.

Kasik, trzymaj się :)

Nacia, czas ciąży szybko mija, naciesz się nim. Mi trochę brakuje brzuszka, nigdy potem dzidzia nie będzie już "taka twoja" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry