Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co do rozmiarów brzucha to myślę że my tez wydziwiamy. Np. zamówiłam sobie ostatnio jeansy 38 ciążowe w nogach dobre ale w brzuchu za małe, regulacja była ustawiona na maksa i były ciasne. Zatem nawet mam większy brzuch niż mi się wydawało. Poza tym od 2 tygodni rośnie ten brzuchal w takim tępię, ze zaczynam chodzić jak kaczka. Moja bratowa miała malutki brzuszek do 7 miesiąca, a przy drugim dziecku w 5 miesiącu już było widać co nieco...Tylko ona trenowała akrobatykę od 7 r.ż nie widziałam jeszcze faceta z takim kaloryferem! A ty ćwiczysz wiec brzuszek będzie pewnie koło 18tc widoczny:-) ja myślę że wszystko jest dobrze, chociaż sama tez się stresowałam że mam mały brzuszek:-)
ja tez się martwię jak połówkowe czy człowiek się dobrze rozwija, wiem ze teraz to tylko coś tam powiedzą a reszta cudownych chorób to do 3 r.ż i stres będzie cały czas ale taka nasza droga:-)